Les inscripcions per Internet de la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre de Barcelona

0
460

Cada dia queda menys per acabar l\’any, de manera que ja resten pocs mesos perquè arribi la darrera cursa del 2007: l\’emblemàtica Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, que se celebrarà el proper 31 de desembre a les 17.30 hores. Per aquest motiu, ja s\’han obert les inscripcions en la modalitat d\’Internet, de manera que, aquells corredors que ho vulguin, puguin reservar-se el seu lloc per participar en una nova edició d\’aquesta popular prova de 10 quilòmetres, que és l\’encarregada de tancar el cicle anual esportiu a la ciutat de Barcelona. Per tal de participar a la Cursa dels Nassos és obligatori inscriure\’s-hi prèviament, tot pagant els 12 euros dels drets d\’inscripció. Per altra banda, córrer amb xip també és obligatori, i en cas de no tenir-ne de propi (de color groc), l\’organització posarà a la disposició del corredor un xip d\’un sol ús i no retornable. El seu preu és de 3 euros, i no està inclòs dins del preu de la inscripció. Com ja va passar en la passada Cursa de la Mercè, l\’organització de la cursa continua amb la campanya mediambiental de reciclatge de xips, de manera que en acabar la cursa es recolliran els xips d\’un sol ús utilitzats durant la prova. Les inscripcions per Internet restaran obertes fins al 27 de desembre a les 24 hores, i les inscripcions en la modalitat presencial no començaran fins el 2 de novembre. Més informació: www.bcn.cat/santsilvestre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.