La Cursa de les dones acollirà un “Barça – Espanyol”

0
460

Aquest dimecres ha estat presentada la Cursa de les Dones al Museo Olimpic de Montjuïch. L’acte ha estat presidit per Pere Alcober, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Rodrigo Gavela, Técnic de la Cursa, i Àngela Sánchez, Coordinadora de la Asociación Española Contra el Cáncer. Entre les esportistes assistents, dues “periquites” de relleu: Teresa Pulido, de la l’A.E. Blanc-i-Blava, actual Campiona d’Espanya de Marató i favorita per guanyar la prova diumenge, i Ane Bergara, jugadora del primer equip del R.C.D. Espanyol. Una altra atleta de la A.E. Blanc-i-Blava, María Vasco, medalla de bronze als darrers Campionats del Mòn d’Atletisme en els 20 km marxa, prendrà part diumenge en la cursa de 5 kilòmetres, amb sortida i meta a l’Arc de Triomf barceloní. I ho farà marxant, segons ha avançançat Rodrigo Gavela. Esther Ramos, una altra fondista de la A.E. Blanc-i-Blava, Esther Ramos, prendrà part en la competició. La secció d’atletisme del Fútbol Club Barcelona, per la seva banda, estarà representada per Anna Bové, vuitena als 800 metres llisos del darrer Campionat d’Espanya d’atletisme al Aire Lliure, i per la marroquí resident a Santa Coloma de Gramanet Waafa Azdaou, qui encara milita en la categoría promesa.| Per formalitzar la inscripció a la Cursa de les Dones, (demà és el darrer dia), les interessades podran fer-ho a travès de la pàgina web www.carreradelamujer.com/cat (en català), i www.carerradelamujer.com (en castellà). La organització ha avançat que al ritme que van actualment les inscripcions, esperen tenir diumenge 4.500 corredores a la ratlla de sortida. Si les atletes volen aconseguir el pitrall de forma presencial, ho poden fer en els centres de El Corte Inglés de l\’Avinguda Diagonal, Portal de l\’Àngel, Meridiana (Hipercor), i Can Dragó, així como en la cèntrica Illa de la Diagonal. Fora de Barcelona els centres de El Corte Inglés a on es pot inscriure son els de Cornellà, Sabadell i Girona. El preu del dorsal, a Barcelona, serà de 5 euros, i 1 d’ ells es destinarà a la Asociación Española Contra el Cáncer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.