Les “periquites” correràn

0
2403

Components del planter del primer equip de fútbol femení del Reial Club Esportiu Espanyol han confirmat la seva presència en la Cursa de les Dones el proper diumenge. La iniciativa s’enmarca dins de la campanya “Pericos Solidaris” que consiteix en col·laborar amb una sèrie d’actes benèfics. Precisament serà Miriam Diéguez, la capitana de l’equip “periquito”, qui assitirà demà en representació de tot el planter a la roda de premsa de la Cursa de les Dones. L’ acte se celebrarà en el Museu Olimpic i de l’Esport de Montjuïch (Avinguda de l’Estadi, 60), demà a partir de les 12 hores. Atletes de l’A.E. Blanc-i-Blava com María Vasco, medalla de bronze als darrers Campionats del Mòn d’Atletsime en els 20 km marxa, o Teresa Pulido, Campiona d’Espanya de marató, prendràn part diumenge en la cursa de 5 kilòmetres, amb sortida i meta a l’Arc de Triomf barceloní. Per part del Fútbol Club Barcelona, seràn la migfondista Anna Bové i la atleta marroquí encara en categoría promesa Waafa Azdau qui intentaràn que el duel “Perico – Culè” es decanti cap a la banda blaugrana. Per formalitzar la inscripció, les interessades podràn fer-ho a travès de la pàgina web de la Cursa de les Dones es www.carreradelamujer.com/cat (en català), i www.carerradelamujer.com (en castellà). Les interessades poden tambè apuntar-se a travès d’aquestes dues adreces citades.| Si les atletes volen aconseguir el pitrall de forma presencial, ho poden fer en els centres de El Corte Inglés de l\’Avinguda Diagonal, Portal de l\’Àngel, Meridiana (Hipercor), i Can Dragó, així como en la Cèntrica Illa de la Diagonal. Fora de Barcelona els centres de El Corte Inglés a on es pot inscriure son els de Cornellà, Sabadell i Girona. El preu del dorsal, a Barcelona, serà de 5 euros, i 1 d’ ells es destinarà a la Asociación Española Contra el Cáncer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.