Aquest diumenge es disputa la la 3ª Marató del Mediterrani

0
301

Entre els atletes destacats estan Víctor Gonzalo, Benito Ojeda i José Manuel Granadero.
La 3ª Marató del Mediterrani, tindrà dues Curses, La Marató amb 42,195 km i La Cursa de 10 km, cel·lebrant-se el Diumenge dia 28 d\’Octubre de 2007. Discorrerà per les Poblacions de Castelldefels, Gavà i Sitges (Les Botigues). La Sortida (ambdues curses a les 09,00 hores) i l\’arribada tindran lloc en el Canal Olímpic de Castelldefels, al que es pot accedir amb cotxe amb un extens pàrquing al costat de la instal·lació, o amb l\’abonament de RENFE que es lliurarà gratuïtament a tots els participants. El recorregut és totalment pla al nivell del Mar, i bona part d\’aquest discorre al costat del Mar Mediterrani. El Canal Olímpic de Castelldefels, disposarà de Guarda-roba, Massatges, Infermeria, Dutxes, Lliurament últims dorsals i Incidències, i avituallaments amb Pasta Party per a tots.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.