Notícies locals – CAMPIONAT D’ESPANYA D’ATLETISME

0
2388

DÍDAC SALAS, DE LA U.A.RUBI-PPG, CAMPIÓ D\’ESPANYA
El perxista rubinenc Dídac Salas es va proclamar campió d\’Espanya el diumenge a la ciutat de Lorca, Múrcia al salt de perxa, en el VI Campionat d\’Espanya Cadet organitzat per la Federació Espanyola d\’Atletisme. Salas acudia amb la segona millor marca espanyola amb 4.01 aconseguit el mes de juny, per darrera de l’atleta basc Ander López amb 4\’10m. Després d’una competició molt regular passant al seu primer intent totes les alçades fins els 4,00m, va superar la seva marca passant el llistó a 4\’10 en el seu tercer intent, cosa que el situava en 2a posició perquè el seu rival ho havia aconseguit en el primer intent. Obligat a tornar a superar la seva marca, va demostrar una gran seguretat passant al tercer intent els 4.15, marca que el va proclamar campió d’Espanya i li va permetre intentar fer el rècord dels campionats a 4.24, que no va poder superar . Dídac Salas ha finalitzat la seva temporada en el primer lloc del rànquing espanyol, sent cadet de primer any i amb una nova temporada per endavant que li permet tornar a intentar batre nous rècords i ha aconseguir més èxits i medalles. Des de la UAR volem felicitar a aquest jove atleta i a la seva entrenadora Elisa Poses per la seva constància i il·lusió i desitjar-li molta sort en aquesta nova temporada!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.