10 km del CN Sabadell

0
524

Avui s’ha disputat una de les carreres clàssiques de 10km dintre del calendari catalana, la XVII Cursa del Club Natació Sabadell – California Sports, amb més de 1000 inscrits que han pres la sortida a la Gran Via de Sabadell, en un dia amb una mica de fred a les 10 del mati. El guanyador masculí d’aquesta edició ha estat el andorrà Marcos Sanza, del CA Valls Andorra, que ha donat un fort canvi de ritme en el km 5 de la cursa, tot just arribant a la rambla, marxant amb força en solitari fins a la meta amb un bon registre de 30:54. En segona posició, l’incombustible atleta de Barberà i del Fila Team, Benito Ojeda, i en tercera posició l’atleta local de Sabadell, Sergi Silvero. En categoria femenina, la gran dominadora ha estat l’atleta del Hospitalet Miriam Ortiz, que ha tornat a revalidar la victòria de l’any passat. Segona, l’atleta del club local California Sport, Estela Ribo, seguida de l’atleta local Esther Solera que torna a la competició.| El primer atleta masculí del Club Natació ha estat el Toni Casas, que poc a poc està recuperant la bona forma. En dones, la Marga Munné ha revalidat el títol com a campiona de la secció d’atletisme del nostre Club.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.