Marató de Sant Llorenç, tretzena edició

0
446

L’anomenada “Primera Marató de Muntanya de Catalunya” arriba ja a la 13a edició consolidada per la seva llarga trajectòria. El proper diumenge 28 d’octubre es disputarà a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental) aquesta competició que inclourà també la prova de Mitja Marató, puntuable pel Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d\’Entitats Excursionistes de Catalunya, i la 3a edició del Canicross de Sant Llorenç. La Marató de 2007 compta amb un recorregut que té gran acceptació entre els corredors i amb un desnivell acumulat de 2364 m. És una prova dura, però també atractiva, perquè es desenvolupa en un terreny de gran valor paisatgístic. Al mateix temps, tenen lloc la mitja Marató, integrada dins el Circuit Català de Curses de Muntanya, la Cursa de Sant Jaume, de 10 km, i el Primer Canicross de Catalunya, que enguany arriba a la tercera edició.| Desnivell acumulat: Marató 2364 m, Mitja marató 1090 m, Cursa Sant Jaume i Canicross 460 m. Distància: Marató 42,192 Km. Mitja marató 21,400 Km, Cursa Sant Jaume 9,600, Canicross 8,000 Km. Horaris de sortides: Marató i Mitja marató dones a les 8:30 h – Marató i Mitja marató homes a les 8:45 h – Cursa de Sant Jaume a les 9:00 h – Canicross a les 9:15 h. Inscripcions a: www.feec.org/Activitats/inscripcions.htm Tota la informació de la cursa a: www.maratocatalunya.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.