Isabel Eizmendi participa a la XXVI Mitja Marató Internacional d’Eivissa

0
335

Isabel Eizmendi ha guanyat aquest diumenge 21 d’Octubre a la XXVI Mitja Marató Internacional d’Eivissa. L’Atleta Blanc i blava ha obtingut el gran registre de 1h16’24, amb aquesta potencial marca demostra la seva capacitat de recuperació després de patir les molestías que l’havien impedit poder participar aquesta temporada a més proves. Però després del Campionat d’Espanya de mitja marató a Lorca i la Cursa de la Mercé ja va començar a demostrar que es trobava amb millor forma física, la qual cosa s’ha confirmat a Eivissa. Isabel Eizmendi estarà a punt pel pròxim mes de Novembre a la Marató de Sant Sebastia.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.