Isabel Eizmendi participa a la XXVI Mitja Marató Internacional d’Eivissa

0
391

Isabel Eizmendi ha guanyat aquest diumenge 21 d’Octubre a la XXVI Mitja Marató Internacional d’Eivissa. L’Atleta Blanc i blava ha obtingut el gran registre de 1h16’24, amb aquesta potencial marca demostra la seva capacitat de recuperació després de patir les molestías que l’havien impedit poder participar aquesta temporada a més proves. Però després del Campionat d’Espanya de mitja marató a Lorca i la Cursa de la Mercé ja va començar a demostrar que es trobava amb millor forma física, la qual cosa s’ha confirmat a Eivissa. Isabel Eizmendi estarà a punt pel pròxim mes de Novembre a la Marató de Sant Sebastia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.