Mitja Marató de Ripoll, una cita obligada per l’atleta de fons català.

0
1824

El dia 18 de novembre de 2007 a les 10 del matí es donarà la sortida al XXIX Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès. La cursa l’organitza per quarta vegada l’Ajuntament de Ripoll amb la col·laboració d’entitats locals i molts ripollesos a títol individual. El recorregut serà exactament el mateix que en les dues edicions anteriors, amb sortida des de davant del camp de futbol de Ripoll en direcció cap al centre de la vila i amb el punt de gir situat al bell mig de Sant Joan de les Abadesses. La Mitja de Ripoll es molt valorada pels corredors gràcies al seu perfil planer, al disposar de tot l’ample de la carretera, al magnífic paisatge natural i històric durant tot el recorregut, i a la nombrosa animació musical que acompanya als atletes en diferents punts des de l’inici fins al final. Els premis per als cinc primers classificats són quantiosos, i amb el mateix valor per a categoria masculina i femenina. A més s’ha previst un obsequi molt atractiu que inclou dues peces de roba per a tots els participants. Val la pena anar a córrer a Ripoll i és recomanable aprofitar tot el cap de setmana per visitar i gaudir del Bressol de Catalunya i la història mil·lenària que l’envolta. Aquest cursa puntua triple per a la Lliga Internet i es la darrera oportunitat pels que encara no han assolit el nombre de dues curses triples aquest any, o per millorar punts si ja les han fet i tracten d’avançar posicions. Inscripions obertes per Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.