1.000 inscrites ja a La Cursa de les Dones

0
487

Quan encara queden nou díes perquè es disputi la tercera edició de la Cursa de les Dones de Barcelona, la organització ja ha recomptat un miler d’inscrites.
Per formalitzar la inscripció, le sinteressades podràn fer-ho atravès de la pàgina web de la Cursa de les Dones es www.carreradelamujer.com/cat (en català), i www.carerradelamujer.com (en castellà). Les interesades poden tambè apuntar-se a travès d’aquestes dues adreces citades. Si les atletes volen aconseguir el pitrall de forma presencial, ho poden fer en els centres de El Corte Inglés de l\’Avinguda Diagonal, Portal de l\’Àngel, Meridiana (Hipercor), i Can Dragó, així como en la Cèntrica Illa de la Diagonal. Fora de Barcelona els centres de El Corte Inglés a on es pot inscriure son els de Cornellà, Sabadell i Girona. El preu del dorsal, a Barcelona, serà de 5 euros, i 1 d’ ells es destinarà a la Asociación Española Contra el Cáncer. La cursa tindrà lloc el proper 28 d’octubre a partir de les 10 del matí. L\’Arc de Triomf de Barcelona, al davant del Parc de la Ciutadella, serà per segon any consecutiu el punt de partida i meta de la III Cursa de les Dones de Barcelona. El traçat, de 5 quilòmetres i es podrà completar corrent o caminant, portará a les corredores pels carrers i punts mès cèntrics de la Ciutat Comtal com La Ronda de Sant Pere, Les Rambles, la Plaça Catalunya, el Passeig Picasso o l\’Avinguda Marquès de l\’Argentera.1

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.