LA MARATÓ DE BARCELONA JA SOBREPASSA ELS MIL INSCRITS

0
433

En un temps rècord, la Marató de Barcelona ha fet un pas endavant en l’apartat de les inscripcions. Quant encara falten més de quatre mesos per a la celebració d’ aquest esdeveniment esportiu, la popular carrera barcelonina ja compta amb més de mil inscrits, quasi el doble de persones que s’havien inscrit l’any anterior en aquestes mateixes dates per córrer aquesta prova. La Marató de Barcelona continua en fase de creixement. Aquesta cita multitudinària en terres catalanes compta ja amb més de mil inscrits, una xifra força significativa, tenint en compte que el número de participants que el mes d’octubre s’han assegurat un dorsal per a la pròxima edició, ha doblat pràcticament respecte la de l’any passat. Es tracta d’una dada rellevant, sobretot perquè la Marató del 2007 figura com la més concorreguda de la història d’aquesta prova, amb uns 7500 maratonians que van córrer pels carrers de Barcelona. Aquest creixement d’un any per l’altre, és el reflex de la bona projecció nacional i internacional que en aquests moments està gaudint la Marató, ja sigui pel recorregut, per l’organització o per l’atractiva que resulta la ciutat, entre d’altres coses.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.