Cursa de muntanya de Tivissa

0
462

326 corredors/es han pres part a la II Cursa de Muntanya de Tivissa. Sens dubte les curses que es disputen al sud de les terres tarragonines, estan sent les més concorregudes del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. Un dia mig ennuvolat i fresquet a primera hora del matí, que era ideal per recórrer els 22,7 quilòmetres i els 1630 metres de desnivell positius de la cursa. Després dels quilòmetres inicials, amb visita al poble de Tivissa inclosa, els corredors s’han trobat amb la primera pujada seriosa que porta a la Llena, en aquesta pujada ja s’han trencat els grups, tant el de noies com el de nois, formant dos grupets capdavanters. El de noies format per Marta Nogueira (C. Exc. Abrera), Jessica Bonet (Independent), Mª Reyes Valero (Grup d’Amics de Toni Anchon (SE)) i per Lucia Caballero (C. Muntanyenc Sant Cugat). El de nois format per Albert Ferrer (C. Exc. UECAnoia), Kiko Martí (UEC Tortosa) i Xavi Garcia (JOMA). L’altre tram determinant ha estat el més tècnic i dur, la Serra de la Creu, on definitivament s’ha decidit la cursa, Albert Ferrer i Lucia Caballero han superat aquest tram en primera posició i ja ha estat impossible atrapar-los. També ha estat el tram més accidentat amb múltiples caigudes i torçades de turmell que han provocat més d’un esquinç, però cap d’ells de gravetat.| Albert Ferrer s’ha presentat a l’arribada amb prop de 3 minuts d’avantatge sobre el segon, Kiko Martí, sent la tercera posició per Adolfo Aguiló, que en arribar el tram més tècnic ha fet una important remuntada. Per la seva part Lucia Caballero ha arribat a la meta amb una renda de 5 minuts sobre Mª Reyes Valero i quasi 7 sobre Jessica Bonet. Interessant ha estat, un cop més, el “duel” entre els masters Jaume Orgué (Espelo Grup Anoia EGAN) i Ramon Fernández (A.E. Mountain Runners del Berguedà), que han traslladat la seva “guerra” particular (però de bon rotllo), de la Copa al Circuit, on li volen posar difícil a l’actual líder del Circuit en aquesta categoria, Amador Martínez (C.Exc. UECAnoia). En equips també hi ha un “duel” força espectacular entre la UEC Tortosa, actual líder i amb força avantatge i la UEC Anoia club del líder destacat de la classificació Sènior homes. En aquesta ocasió el pernil se’l repartiran els tortosins. Classificació Homes: Albert Ferrer (C.Exc. UECAnoia) 1:58:21 Kiko Martí (UEC Tortosa) 2:01:04 Adolfo Aguiló (A. Exc. Alcanar) 2:03:54 Classificació Dones Lucia Caballero (C. Muntanyenc Sant Cugat) 2:44:24 Mª Reyes Valero (Grup d’Amics de Toni Anchon (SE)) 2:49:22 Jessica Bonet (Independent) 2:51:14

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.