XIX CURSA DE FONS A SANT MUÇ 14è. Campionat de Catalunya de 10 Km absolut i veterans

0
322

Llista d\’inscrits
Vinyet Noguero de l’AC Blanc i Blau i Fco. Javier Cortes Huete, favorits per pujar al més alt del podi
En categoría femenina, Vinyet Noguero, actual campiona de Catalunya, lluitarà amb Carmen Ballesteros i Montse Pato, i les atletes del Marroc Kenza Wahdy i Ninfa Chávez. En categoría masculina, Francisco Javier Cortes Huete, del FC Barcelona, és el més ferm aspirant al Campionat de Catalunya, on tindrà com a rivals Enrique Luque, subcampió de Catalunya de 10.000 metres i Pol Guillen.
OBSEQUIS CURSA DE SANT MUÇ 2007 Tots els participants rebran un polo de vestir de màniga llarga una ampolla de vi, una gran bossa amb obsequis i una botifarrada. L’organització de la Cursa de Fons a Sant Muç de Rubí, del proper 14 d’octubre, ha decidit atorgar els diferent premis en metàl•lic que continuació detallen : Premis Cursa de Fons
Tindran trofeu els 3 primers classificats de la general i el tres primers de cada categoria, masculí i femení. *Premis en metàl•lic: Tindran premis en metàl•lic els 3 primers classificats de la general a la Cursa de Fons 10 km masculí i femení amb la quantitat de 1º 500 € , 2º 300 €, 3º 100 € * Per assolir els premis en metàl•lic serà imprescindible realitzar un temps màxim de 32’00 a la categoria masculina i de 37’00 per a la categoria femenina.
Tots els participants rebran un polo de vestir de màniga llarga una ampolla de vi, una gran bossa amb obsequis i botifarrada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.