Marxa Rasos de Peguera–Manresa

0
458

El Centre Excta. Comarca de Bages organitza els propers 12 i 13 d’octubre una nova edició de la marxa Rasos de Peguera-Manresa, que cobrirà una distància de 79kms i un any més puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.
– Sortida dels autocars des de Manresa cap als Rasos de Peguera: Divendres 12 a les 3 de la tarda – Sortida dels Rasos de Peguera: Divendres 12 a les 5 de la tarda – Tancament del control d’arribada a l’Escola Puigberenguer de Manresa: Dissabte 13 a les 5 de la tarda (es podran utilitzar les dutxes del gimnàs). Es pot participar a la Rasos-Manresa a partir dels 14 anys.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.