La Cursa de les Dones espera 5.000 corredores

0
494

L\’Arc de Triomf de Barcelona, al davant del Parc de la Ciutadella, serà per segon any consecutiu el punt de partida i meta de la III Cursa de les Dones de Barcelona. El traçat, de 5 quilòmetres i que podreu completar corrent o caminant, us portará pels carrers i punts mès cèntrics de la Ciutat Comtal com La Ronda de Sant Pere, Les Rambles, la Plaça Catalunya, el Passeig Picasso o l\’Avinguda Marquès de l\’Argentera. Desprès de la prova tindrà lloc en el centre del Passeig Lluis Companys una sessió d’aeròbic, a la que esteu convidades totes les participants i acompanyants. Per arribar fins al punt de sortida i meta, podeu fer-ho preferentement en metro (L1, Arc de Triomf), en tren (estación de RENFE de Arc de Triomf), o en las linees de autobusos 14, 39 y 51. Desprès d’ aquesta cursa barcelonesa el Circuito de la Carrera de la Mujer-Naturlínea haurà celebrat la seva vuitena prova del calendari\’2007, per darrera de les de Màlaga, Valencia, Madrid, Lleó, Gijón, Getxo y Sevilla. L’11 de novembre, a Saragossa, es completarà el Circuito per aquesta temporada.

El preu del dorsal, a Barcelona, serà de 5 euros, i 1 d’ ells es destinarà a la Asociación Española Contra el Cáncer. | La web de la Cursa de les Dones es www.carreradelamujer.com/cat (en català), i www.carerradelamujer.com (en castellà). Podeu apuntar-vos tambè a travès d’aquestes dues adreces. Si voleu aconseguir el vostre pitrall de forma presencial, ho podeu fer en els centres de El Corte Inglés de l\’Avinguda Diagonal, Portal de l\’Àngel, Meridiana (Hipercor), i Can Dragó, així como en la Cèntrica Illa de la Diagonal. Fora de Barcelona els centres de El Corte Inglés a on podeu inscriure-us son els de Cornellà, Sabadell i Girona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.