Atletisme Local: Barberà del Vallès

0
456

3 podis a la Cursa de Cornellà
Noves marques personals i un record del club cadet a les jornades de promoció
Cursa de Cornellà (Cornellà) 3 atletes barberencs van participar diumenge a la Cursa Popular de Cornellà i tots tres van aconseguir guanyar a les seves categories. Javier Garcia López i Jonatan Ponce Bedmar van guanyar la cursa de 3.100m imposant-se a la categoria juvenil. Garcia va arribar primer a meta amb un temps d’11’04’’ seguit a 7 segons de Jonatan Ponce. Els joves atletes de la UA Barberà van controlar la cursa des del primer quilómetre. Per la seva banda, Guillermo López Paredes també va guanyar la categoria junior completant la cursa de 10km pels carrers del municipi. Tot i que amb un recorregut mal mesurat, López va treure més de 3 minuts al segon classificat i va pujar al més alt del podi en la seva tornada a la competició després de 3 setmanes lesionat del turmell.
Cal afegir als resultats de la Unió Atlètica Barberà la participació de Manolo Aciego i David Gómez a la Marató de Muntanya de Collerola. Aquesta prova, que se celebra pel parc Natural de Collserola amb més de 42km de recorregut per camins, pujades i baixades és una veritable experiència per atletes com Gómez i Aciego acostumats a les proves en ruta i pista. David Gómez va arribar al lloc 32 amb 4h48\’36\’\’ i Manolo Aciego ho va fer al lloc 47 amb 5h13\’\’25. Grans resultatsi sensacions pels barberencs en una prova tant especial com aquesta.| Control Cadet i Trofeu Promoció (Calella i Serrahima) Els altetes cadets de la UA Barberà van participar aquest cap de setmana a dues proves en pista. Dissabte a Calella Miguel Angel López va millorar la seva millor marca al salt de llargada establint un nou rècord UAB de la categoria en saltar 6m04cm en el cinquè i el sisè intent de la competició. Aquesta marca és tant sols 6cm menys que el que es necessita per classificar-se pel Campionat d’Espanya Cadet. Més a prop de la mínima està en els 100mll, on demanen 11’’90 i té 11’’91. Dissabte no va poder millorar aquesta marca. Diumenge a l’Estadi Joan Serrahima també va haver més marques personals. Toni Valenzuela Plaza va fer 9m48cm al pes, Maite Cano va millorar al martell llançant 22m01cm i al disc 20m88cm. Andrea Morral també va fer marca personal en llançar el disc a 15m38cm. El proper cap de setmana diversos atletes barberencs competiran al Campionat de Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.