Mitja de Sant Cugat

0
555

Fotos de la Cursa per Josep Viladot i Juan Hidalgo.
Un total de 1076 atletes van participar ahir diumenge en la 24ena Mitja Marató de Sant Cugat, xifra que la converteix en una de les edicions més multitudinàries dels últims anys. En l’anterior havien participat 840 atletes i els organitzadors s’havien fixat per aquesta arribar als 1000. El guanyador de la prova atlètica en categoria masculina va ser Víctor del Corral, amb un temps d’una hora i 13 minuts. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Eufemia Magro, corredora de la ciutat italiana d’Alba, agermanada amb Sant Cugat, amb un temps d’una hora i 29 minuts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.