Magnífica Portada del número d’Octubre de la revista MARATHON.

0
1710

La Portada està dedicada a l’atleta minusvàlid Roger Puigbó (autor de la imatge, Jordi López). A Roger li va canviar la vida als 14 anys, però des d’aleshores és tot un exemple de superació i, el que és més important, de normalitat. Ha acceptat com molt pocs sabríem fer la nova vida que té per davant i s’ha posat un objectiu tan complicat com apassionant: ser el millor en la seva categoria, la T53, en l’atletisme en cadira de rodes. A l’interior li dediquem 8 pàgines. Continuem amb el Nou rècord del món de Marató, assolit per Haile Gebrselassie a la darrera Marató de Berlín (4 pàgines, autor David Rubio). Per obrir la secció de comentaris de Catalunya, comencem amb un reportatge de la Cursa de la Mercè (autor Alberto Montenegro); i a continuació La secció habitual de “l’Actualitat a Casa Nostra” aquesta omple 15 planes amb comentaris de tot això que ha passat al setembre, diversos autors (coordinat per Sandra Velencoso).| Altres comentaris són: Els catalans campions del món de les BUFF Sèries. Màgica edició de la Matagalls-Montserrat. Flaixos internacionals d’atletisme. I acabem amb el calendari mensual de proves populars. Avui amb més amb de 40 propostes. Totes amb les característiques mínimes de cada cursa y un telèfon de contacte per a demanar informació. Feina gegantina de Coral Puigferrer. Bé, un número divertit i ben farcit. Si us ha agradat ho podeu adquirir en: Domingo Catalán (93 423 54 01) o Sports Ginés (93 408 30 03), però, com sempre us recomanem fer-vos subscriptors. Demaneu la butlleta al: 93 268 01 14. Arreveure amics….

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.