280 participants en les GORE-TEX® SERIES de Baqueira Beret

0
483

L\’estació aranesa de Baqueira Beret ha estat escenari aquest cap de setmana de dues proves del circuit de curses per muntanya GORE-TEX® SERIES 2007 – VERTICAL RUNNING. Les nevades dels darrers dies van fer encara més dura la competició en la que van triomfar l\’andorrana Stephanie Jiménez, i els catalans Òscar Roig (Centre Excta. Lleida) al Vertical Kilometer i Agustí Roc (Ass. Mountain Runners Berguedà) en la Vertical Race. Al Vertical Kilometer Baqueira (VK) del dissabte els 155 corredors inscrits van superar un recorregut de 950 m de desnivell i 3,6 km de longitud, l\’última part amb neu, entre la base de Baqueira 1500 m i el Cap de Baqueira a 2500 m afrontant la muntanya per la seva vertical més pronunciada cap al sostre de l\’estació aranesa. A la Vertical Race – Era Pujada (VR) del diumenge, amb 129 participants, es van córrer 11,5 km en els quals es van superar 1.100 m de desnivell acumulat entre la mateixa base de Baqueira 1500 m i Cap de Baqueira a 2500 m. Els 284 corredors, entre els ha havia 58 dones, que han participat aquest cap de setmana en les GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING de Baqueira Beret en la Val d\’Aran han pogut gaudir d\’unes curses atípiques per a aquestes dates amb molta neu, fins a 20 cm en alguns trams, i gran competitivitat entre els participants. Els inscrits eren majoritàriament espanyols i andorrans però també corrien francesos, finlandesos i anglesos.| Aquesta ha estat la tercera i última etapa del circuit als Pirineus (Grandvalira, Vall de Benasque-Cerler i Val d\’Llauren-Baqueira Beret) abans de la superfinal que es disputarà en la Torre de Collserola de Barcelona el 16 d\’octubre on es decidiran els guanyadors del circuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.