TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase final

0
406

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Aquesta és ja la fase final. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. La propera setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 41-Que sabem només un d´aquests quatre gran campions ciclistes, no ha corregut mai una marató, qui és. a/ Laurent Jalabert, b/ Abraham Olano, c/ Lance Armstrong,d/Miguel Indurain.
42- Domingo Catalán , entre altres molts títols va ser 2 vegades campió del món de 100 qms.L´any 1989 va ser sancionat per la Federació Espanyola d´Atletisme per competir en un d´ aquests lloc , en el qual hi estava prohibit fer-ho.Va ser a/ l´Urss,b/Múrcia.c/República d´Àfrica del Sud d/Taiwan

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.