Tercera Marató del Mediterrani

0
444

La 3ª Marató del Mediterrani, tindrà dues Curses, La Marató amb 42,195 km i La Cursa de 10 km, cel·lebrant-se el Diumenge dia 28 d\’Octubre de 2007. Discorrerà per les Poblacions de Castelldefels, Gavà i Sitges (Les Botigues). La Sortida (ambdues curses a les 09,00 hores) i l\’arribada tindran lloc en el Canal Olímpic de Castelldefels, al que es pot accedir amb cotxe amb un extens pàrquing al costat de la instal·lació, o amb l\’abonament de RENFE que es lliurarà gratuïtament a tots els participants. El recorregut és totalment pla al nivell del Mar, i bona part d\’aquest discorre al costat del Mar Mediterrani. El Canal Olímpic de Castelldefels, disposarà de Guarda-roba, Massatges, Infermeria, Dutxes, Lliurament últims dorsals i Incidències, i avituallaments amb Pasta Party per a tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.