Maria Vasco ha guanyat al XXI Trofeo de Marcha Villa de Nerja – Memorial Tomás Santa Olalla

0
433

Amb un registre 24\’10 a la distància dels 5 Km, la segona classificada ha sigut Teresa Linares amb 24\’17 i la tercera Ainhoa Pinedo amb 24\’27 l’atleta blanc i blava amb nomès deu dies d’entrenaments ha tornat a la competició amb molt bona forma i amb moltes ganas de seguir amb aquesta trayectoría de bons resultats després dels mundials d’Osaka, l’atleta encara segueix amb homenatges i l’utim va ser a la seu de la Secretaria General de l’Esport, rebuda per Anna Pruna que va felicitar a l’esportista pel Campionat del Món i li va desitjar \’molta sort\’ en les futures proves en les quals competeixi, entre d’altres, els Jocs Olímpics de Pequin 2008 i els campionats d’Europa de Barcelona 2010. La secretària general de l’Esport ha definit Vasco com \’un mirall pels més joves\’ i \’una figura molt important\’ per la promoció de l’atletisme. La recepció ha comptat amb la presència de l’entrenador de l’atleta, Rafael Sánchez; del vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Conrad Pugés; i del delegat del seu club, l’Associació Esportiva Blanc i Blau, Tomàs Barris, entre d\’altres. També ha rebut aquesta setmana la felicitació del Comité Olimpic Español en mans del seu President Alejandro Blanco.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.