El lloretenc Blanco guanya el II Cros de Sant Boi

0
559

L´atleta lloretenc José Luis Blanco va aconseguir ahir la victòria en el II Cros Solidari de Sant Boi de Llobregat, celebrat sobre un traçat de 8.300 metres, aconseguint un temps de 25 minuts i 15 segons, arribant davant de Abdelhak Shaby i de Miquel Quesada. En femines la vencedora va ser Anna Bové, mentre que Eva Arias va ser segona. La prova solidària de Sant Boi va en benefici de la Salut Mental i en aquesta segona edició sembla consolidar-se en el calendari, tot i que no s´ha pogut arribar a la llista de participants esperada pel fet que a la zona hi havia diverses proves atlètiques de caire popular. Milla el dia anterior És meritòria la victòria del lloretenc perquè dissabte al vespre estava disputant la Milla Internacional de Berango, que començava a les 9 del vespre i en la qual va tenir una actuació discreta. El lloretenc s´excusa de la discreta actuació pel fet que «ara ja estic preparant la temporada de cros i aquestes proves són massa curtes per les meves característiques», de tota manera el proper cap de setmana participarà en dues milles més.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.