Cursa de 10km del Club Natació Sabadell-California Sports

0
434

El proper diumenge dia 21 d’octubre és disputarà la XVII cursa de 10km del Club Natació Sababadell. La ja tradicional cursa, forma part, novament, per segon any consecutiu del circuit nacional de curses de fons en carretera. Aquest any la novetat és la aportació que farà cada inscrit d’un euro,en pro de l’esport adaptat. Per aquest motiu comptarem amb la col·laboració d’AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurología), que col·laboraran en diverses tasques. L’altre novetat és que els guanyadors en categoría masculina i femenina, quederan automaticament invitats a participar en la propera edició i podran passar la nit prèvia a la cursa a l’Hotel Urpí. La previsió de participants per aquest any és de 1300, nombre màxim on tanquerem inscripcions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.