La Cursa de l’Amistat. 1 de novembre

0
494

La Cursa de l’Amistat es farà com cada any (llevat del passat que es va endarrerir quinze dies perquè hi havia eleccions) el dia de Tots Sants; és a dir el dijous 1 de Novembre. Enguany és la 27ena edició, i el recorregut, de 16,4 quilòmetres, serà també el de sempre. Començarà al Castell de Montjuïc a les 8 del matí, i travessant la ciutat de Barcelona pel carrer Entença i el barri de Sarrià, es pujarà per la carretera de Vallvidrera fins el Tibidabo. Creada l’any 1981 per Francesc Mates -col·laborador infatigable del pioner de la marató Ramon Oliu, ambdós desapareguts- la organitza la seva filla Myrna, ex atleta que fou, com el seu pare, del CFBarcelona. Les inscripcions són gratuïtes; t’apuntes abans de sortir; et porten la roba fins a dalt; hi ha una bona bossa d’obsequis i un munt de regals per sorteig a l’arribada…i per damunt de tot, un molt bon ambient. Entranyable. Per a no perdre-se-la: 1 de Novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.