La Cursa de l’Amistat. 1 de novembre

0
312

La Cursa de l’Amistat es farà com cada any (llevat del passat que es va endarrerir quinze dies perquè hi havia eleccions) el dia de Tots Sants; és a dir el dijous 1 de Novembre. Enguany és la 27ena edició, i el recorregut, de 16,4 quilòmetres, serà també el de sempre. Començarà al Castell de Montjuïc a les 8 del matí, i travessant la ciutat de Barcelona pel carrer Entença i el barri de Sarrià, es pujarà per la carretera de Vallvidrera fins el Tibidabo. Creada l’any 1981 per Francesc Mates -col·laborador infatigable del pioner de la marató Ramon Oliu, ambdós desapareguts- la organitza la seva filla Myrna, ex atleta que fou, com el seu pare, del CFBarcelona. Les inscripcions són gratuïtes; t’apuntes abans de sortir; et porten la roba fins a dalt; hi ha una bona bossa d’obsequis i un munt de regals per sorteig a l’arribada…i per damunt de tot, un molt bon ambient. Entranyable. Per a no perdre-se-la: 1 de Novembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.