Comença el II Cros Solidari – Sant Boi, 7 d\’octubre

0
324

Avui dijous, 4 d’octubre comença el II Cros Solidari per la Salut Mental al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat. Durant els dos primers dies, dijous i divendres, el participants seran 1000 escolars de primària dels Centres d’Educació de Sant Boi de Llobregat i el matí de diumenge, 7 d’octubre, es celebraran les proves pels esportistes federats, populars i amb transtorns mentals. L’edició de l’any passat va comptar amb la participació de prop de 900 corredors i s’espera que enguany s’arribi a la xifra de 1.000 participants. En la presentació de la prova que s’ha fet avui a Sant Joan de Déu-Serveis de Salut Mental, hi han participat representants de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, de l’Ajuntament de Sant Boi, de la Federació Catalana de Familiars de Malalts Mentals i del Club Atletisme Sant Boi. Els atletes José Luís Blanco i Eva Arias també han assistit a la presentació i han confirmat la seva participació per segon any consecutiu al Cros Solidari. La participació a la prova és gratuïta però durant el matí de diumenge serà possible fer donatius adquirint dorsals zero. Els beneficis d’aquesta acció solidària aniran destinats a la investigació de les malalties mentals. Tant els organitzadors de la cursa com les institucions que hi donen suport han coincidit a subratllar la necessitat de normalitzar la malaltia mental i d’organtizar activitats de tota mena obertes a la participació de persones amb transtorns mentals. Per més informació: Carles Fernández cfernandez@ohsjd.es 936303090 / 607070501

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.