Comença el II Cros Solidari – Sant Boi, 7 d\’octubre

0
488

Avui dijous, 4 d’octubre comença el II Cros Solidari per la Salut Mental al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat. Durant els dos primers dies, dijous i divendres, el participants seran 1000 escolars de primària dels Centres d’Educació de Sant Boi de Llobregat i el matí de diumenge, 7 d’octubre, es celebraran les proves pels esportistes federats, populars i amb transtorns mentals. L’edició de l’any passat va comptar amb la participació de prop de 900 corredors i s’espera que enguany s’arribi a la xifra de 1.000 participants. En la presentació de la prova que s’ha fet avui a Sant Joan de Déu-Serveis de Salut Mental, hi han participat representants de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, de l’Ajuntament de Sant Boi, de la Federació Catalana de Familiars de Malalts Mentals i del Club Atletisme Sant Boi. Els atletes José Luís Blanco i Eva Arias també han assistit a la presentació i han confirmat la seva participació per segon any consecutiu al Cros Solidari. La participació a la prova és gratuïta però durant el matí de diumenge serà possible fer donatius adquirint dorsals zero. Els beneficis d’aquesta acció solidària aniran destinats a la investigació de les malalties mentals. Tant els organitzadors de la cursa com les institucions que hi donen suport han coincidit a subratllar la necessitat de normalitzar la malaltia mental i d’organtizar activitats de tota mena obertes a la participació de persones amb transtorns mentals. Per més informació: Carles Fernández cfernandez@ohsjd.es 936303090 / 607070501

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.