XXVII Cursa Popular Ciutat de Cornellà

0
394

El diumenge 7 d\’octubre celebrem a Cornellà de Llobregat la \”XXVII Cursa Popular Ciutat de Cornellà
La cursa transcórrer per tots els barris de la ciutat i té una distància de 10Km, així mateix, també fem dues curses més per les categories inferiors, una de 3.000m i l\’altra de 900m. La darrera edició vam tenir més de 1.000 participants i enguany esperem arribar als 1.500. A més, per aquesta edició tenim la novetat d\’oferir una zona d\’activitats complementaries lúdico-recreatives perquè tota la família pugui passar una bona estona encara que no participi directament a la cursa, amb la qual cosa la previsió d\’assistents augmentarà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.