EL PAVELLÓ 6 DE LA FIRA DE BARCELONA ACOLLIRÀ LA MARATÓ EXPO DE 2008

0
445

Consolidant-se com el punt de trobada de tots els atletes que competeixen en la Marató de Barcelona i de tots els aficionats al món de l’atletisme, la Marató Expo ja té pavelló assignat per a la seva propera edició, que se celebrarà els dies 29 de febrer i 1 de març del proper any. La Marató de Barcelona continua amb els seus preparatius per a la edició del proper any. De moment la popular cursa barcelonina segueix fent rècords de cara a la cita del 2 de març de 2008. Només catorze setmanes després d’haver obert el període d’inscripcions, la Marató ja ha sobrepassat els 700 inscrits. Una xifra que constata el creixement d’aquesta prova, ja que supera en gairebé el doble el nombre de persones que per aquestes mateixes dates s’havien apuntat per córrer la marató de 2007. I és que són cada vegada més els corredors atrets pels encants d’aquesta cita en terres catalanes. No només en l’àmbit esportiu, sinó també en tot el que envolta la Marató, com per exemple la Marató Expo. Una mostra que ja compta amb un recinte assignat: el Pavelló 6 de la Fira de Barcelona, també conegut com Palau Alfons XIII i ubicat just per sobre de l’Avinguda Rius i Taulet, al costat de les mítiques fonts de la ciutat.| En aquest recinte, el visitant podrà trobar durant els dos dies previs a la carrera, una àmplia oferta de productes relacionats amb el món de l’atletisme, ja que la Marató Expo s’ha convertit en un dels punts clau perquè les marques presentin els seus productes. Sobretot tenint en compte que durant la darrera edició fins a 37.000 persones es van apropar a la Marató Expo en només dos dies. D’aquesta forma, els participants de la Marató, els seus acompanyants i el públic en general, tindran accés de forma gratuïta a més de 70 expositors plens de material esportiu, productes alimentaris, informació d’altres maratons i mitges maratons, a més de les darreres novetats d’aquesta especialitat. Igualment, dintre de la Marató Expo també hi haurà ubicat el punt de recollida de dorsals, on a més del xip i el dorsal, es farà entrega de la bossa del corredor. Però a part de tot això, aquesta completíssima fira esportiva albergarà moltes més activitats, com per exemple els simposiums, les conferències i la ja habitual “Pasta Party”. En definitiva, tota una experiència fascinant amb què es donarà inici a la gran festa de la Marató de Barcelona 2008.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.