TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase D

0
522

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Queden només dues fases la D i la fase final amb 2 preguntes, per fer les 42, una per cada Km de la Marató. Aquestes són les preguntes de la fase D. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. Queda nmés la fase final. La propera setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. La propera tanda de preguntes – la Fase Final – les publicarem dilluns 08 d\’OCTUBRE. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 31- Quin d´aquests atletes catalans, té el rècord de Catalunya de marató; a/ José Rios, b/ Cortés Huete, c/ Roger Roca,d/Xavier Caballero.
32- Rafa Nogueras, apart de ser un excel•lent corredor de maratons dels anys 80, és periodista i va ser director d´una d´aquestes revistes: a/ Marathon, b/Time, c/ Cambio 16; d/ Der Spiegel.
33- Un altre excel.lent corredor de marató dels anys 70 i 80, va ser Fernando Francisco, més tard entrenador amb notables resultats. Sempre ha estat lligat al Club Atletiko Santa Coloma de Gramanet, o bé UCA en l´actualitat. Abans, però,el sempre eficaç Fernando, va defensar la samarreta de: a/ R.C.D.Espanyol, b/ F.C.Barcelona,c/J.A.Sabadell,d/ C.A.Calella.
34 – Quin més de l´any 2005, va celebrar-se la I edició del Marató del Mediterrani: a/ Febrer, b/ Març c/.Setembre d/ Octubre.
35 –L ´actual alcalde de Castelldefels-que ja ho era en els anys 2005 i 2006-és diu: a/ Josep Padilla, b/ Joan Padilla,c/ Antoni Padilla, d/ Clint Eastwood
36 – John Burra va guanyar la marató de Barcelona (1992).Quina classificació va aconseguir el corredor de Tanzània en els JJ.OO. del mateix any. a/ dels 20 primers, b/ entre el 21 i el 40 lloc, c/ no va participar, d/ és va retirar.
37 – L´any 1997 va tenir lloc la 1ª edició d´una d´aquestes maratons: a/ Picamoixons, b/ Vilanova de Meià,c/Sabadell,d/ Vic.
38 – Fabián Roncero a Rotterdam (19.04.98)va tenir l´oportunitat de batre el rècord del món de marató ( Belayneh Dinsamo,2.06.50),corrent en 2.07.27. Quina d´aquestes 4 coses li va succeir per no poder-ho fer: a/ va parar-se a vomitar, b/va parar-se a causa de rampes a les cames c/ va entrar a una cabina telefònica per trucar a la seva dona i preguntar-li quin temps feia a Madrid, d/ va parar-se a cause d´un dolor al costat ( “flato”).
39- Miquel Navarro Palos, continua sent el millor classificat català en una marató olímpica ( Roma 1960 ). Quin d´aquests lloc va ocupar: a/ 16-b/17,c/26, d/ 27.
40- En l´argot esportiu es diu sovint, amb referència a una mala actuació, “ ha tingut un mal dia”, com moltes vegades passa a la marató. Quina d´aquestes expressions va servir els francesos, per justificar “un mal dia”. a/ un jour sans, b/ un sans jour, c/ je t´aime moi non plus.d/ un pour tous,tous pour un.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.