TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase D

0
672

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Queden només dues fases la D i la fase final amb 2 preguntes, per fer les 42, una per cada Km de la Marató. Aquestes són les preguntes de la fase D. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. Queda nmés la fase final. La propera setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. La propera tanda de preguntes – la Fase Final – les publicarem dilluns 08 d\’OCTUBRE. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 31- Quin d´aquests atletes catalans, té el rècord de Catalunya de marató; a/ José Rios, b/ Cortés Huete, c/ Roger Roca,d/Xavier Caballero.
32- Rafa Nogueras, apart de ser un excel•lent corredor de maratons dels anys 80, és periodista i va ser director d´una d´aquestes revistes: a/ Marathon, b/Time, c/ Cambio 16; d/ Der Spiegel.
33- Un altre excel.lent corredor de marató dels anys 70 i 80, va ser Fernando Francisco, més tard entrenador amb notables resultats. Sempre ha estat lligat al Club Atletiko Santa Coloma de Gramanet, o bé UCA en l´actualitat. Abans, però,el sempre eficaç Fernando, va defensar la samarreta de: a/ R.C.D.Espanyol, b/ F.C.Barcelona,c/J.A.Sabadell,d/ C.A.Calella.
34 – Quin més de l´any 2005, va celebrar-se la I edició del Marató del Mediterrani: a/ Febrer, b/ Març c/.Setembre d/ Octubre.
35 –L ´actual alcalde de Castelldefels-que ja ho era en els anys 2005 i 2006-és diu: a/ Josep Padilla, b/ Joan Padilla,c/ Antoni Padilla, d/ Clint Eastwood
36 – John Burra va guanyar la marató de Barcelona (1992).Quina classificació va aconseguir el corredor de Tanzània en els JJ.OO. del mateix any. a/ dels 20 primers, b/ entre el 21 i el 40 lloc, c/ no va participar, d/ és va retirar.
37 – L´any 1997 va tenir lloc la 1ª edició d´una d´aquestes maratons: a/ Picamoixons, b/ Vilanova de Meià,c/Sabadell,d/ Vic.
38 – Fabián Roncero a Rotterdam (19.04.98)va tenir l´oportunitat de batre el rècord del món de marató ( Belayneh Dinsamo,2.06.50),corrent en 2.07.27. Quina d´aquestes 4 coses li va succeir per no poder-ho fer: a/ va parar-se a vomitar, b/va parar-se a causa de rampes a les cames c/ va entrar a una cabina telefònica per trucar a la seva dona i preguntar-li quin temps feia a Madrid, d/ va parar-se a cause d´un dolor al costat ( “flato”).
39- Miquel Navarro Palos, continua sent el millor classificat català en una marató olímpica ( Roma 1960 ). Quin d´aquests lloc va ocupar: a/ 16-b/17,c/26, d/ 27.
40- En l´argot esportiu es diu sovint, amb referència a una mala actuació, “ ha tingut un mal dia”, com moltes vegades passa a la marató. Quina d´aquestes expressions va servir els francesos, per justificar “un mal dia”. a/ un jour sans, b/ un sans jour, c/ je t´aime moi non plus.d/ un pour tous,tous pour un.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.