L\’ATLETISME BLANC I BLAU SEGUEIX GUANYANT

0
473

L’Atleta blanc i blau Victor Gonzalo ha realitzat un màgnific resultat a la Marató de Berlín quedant al quart espayol i 25è de la general amb un registre de 2h22’00, al circuit pels carrers de Berlín ha sigut molt favorable pels atlets per aconseguir grans marques, d’aquesta manera al guanyador de la prova l’etiope Heile Grebreselasie, ha fet al record del mòn amb 2h04’26’’. Per una altre banda l’atleta Blanc i blau Driss Lakhouaja guanya la XXII MITJA MARATÓ INTERNACIONAL D’ANDORRA, amb un registre de 1h08\’27, l\’Atleta marroquí ha estat en tot moment dominat la prova amb al seu company d\’equip El Mustafa Younes, que finalment ha quedat amb segon lloc amb un temps de 1h08\’29.. Lakhouja ja porta tres curses consecutives guanyant aquest mes de setembre, L\’Atmella de merola, la Mercè i aquesta ultima a Andorra.Younes i Lakhouja estaran unes setmanes a Marroc buscant lloc a la selecció marroquina, pel Campionat del Món de Mitja Marató que es celebrarà a Undine (Italia) al 14 d\’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.