La Ràpita acull el primer aquatló IRONTERRA 0.4®

0
554

Sant Carles de la Ràpita té un paradís que es diu Barra del Trabucador, situat al parc natural del Delta de l’Ebre, es tracta d’una franja de 5km de llarg per 100m d’amplada, composta de sorra compactada pel pas entre setmana dels camions que van a les salines. Còrrer per aquest indret totalment pla, desert i envoltat d’aigua és una nova frontera que els aquatletes més avcenturers creuaran el proper dissabte 13 d’octubre. Hi han 2 opcions: Ironterra 0.2 (2km nedant seguits de 10km a peu) o be IRONTERRA 0.4 (4km i 20km ). El 0.4 és l’aquatló més llarg que mai s’hagi celebrat i serà la final del circuït Aquathlon Tour 2007, per aquest motiu tots els participants rebran un nou buff® personalitzat per a l’ocasió, amés es sortejaran 2 neoprens QUINTANA ROO® entre tots els participants i moltes sorpreses més.| Hi han 2 canvis importants: El termini d’inscripció acaba el dimecres dia 10 per a tots, federats o no, atenció no s’accepten inscripcions passada aquesta data. Els equips de relleus podran ser mixtes, femenins o masculins. Us recorde’m que: La llicència de no federat és de 7€ per persona Les inscripcions es poden fer per VISA a: http://atletisme.com/cursesol/0710ironterra/ També per transferència bancaria a Caixa de Terrassa a: http://www.ocisport.net/es/campeonato/aquathlon-tour-aquathlon-tour07/inscripcions/30-58.html

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.