Darrera prova de les GORE TEX Series a la Vall d’Aran

0
382

L’estació de Vaquèira acollirà el proper cap de setmana 29 i 30 de setembre la última prova de les GORE TEX Series Vertical Running, organitzades per NO Limit. El Vertical Kilometer, de 950m de desnivell en 3,6km, i la Vertical Race “Era Pujada” decidiran els 60 atletes que disputaran, el proper 16 d’octubre, la gran Superfinal a la Torre de Collserola. Les característiques de l’estació d’esquí aranesa permeten traçar un recorregut idoni per un Vertical Kilometer, curt, directe i molt homogeni en l’acumulació de desnivells. La sortida es donarà des de Vaquèira 1.500 i, seguint un sender per bosc fins a la zona de Miradors, s’arribarà fins a Cap de Vaquèira 2.500, on estarà situada l’arribada. El format serà l’habitual en les cronoescalades, amb sortides individuals cada 30 segons. Per al descens, els participants disposaran dels telecadires de l’estació. El diumenge serà el torn de la Vertical Race “Era Pujada”, d’11,5 km de distància i 1.100 metres de desnivell, que sortirà des del mateix punt que el VK i tindrà també l’arribada situada a Cap de Vaquèira 2.500. En aquest cas, però, la sortida es donarà en línia. El recorregut presenta quatre trams ben diferenciats: el primer per pendents pronunciades per prats de muntanya, el segon per pista ample en bon estat, el tercer per senders estrets d’alta muntanya i el quart per camins tècnics entre blocs de pedres. Actualment la classificació general de les GORE TEX Series està encapçalada per Òscar Roig (Centre Excta. Lleida), en categoria masculina, i Cristina Gómez (Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà). Els rècords actuals de la prova són de Joan Freixa, amb 36\’ 27\” (2005), que actualment ocupa la segona posició de la general, i d’Stephanie Jiménez, amb 43\’ 57\” (2005), que figura en setena posició a la general. El recentment proclamat Campió del Món de Curses de Muntanya, Kilian Jornet, ocupa la 4a posició.| Programa VK Vaquèira Dissabte 29 de setembre 14:00 a 16:00h – Recollida de dorsals a les oficines de Vaquèira 1500 i lliurament de la bossa personal per transport a la meta 16:30h – Publicació llista de l’ordre de sortida oficial 17:00h – Primera sortida VERTICAL KILOMETER VAQUEIRA 17:00 a 20:00h – VERTICAL KILOMETER VAQUEIRA Diumenge 30 de setembre 8:00 a 9:30h – Recollida de dorsals a les oficines de Vaquèira 1500 i lliurament de la bossa personal per transport a la meta 10:00h – Sortida VERTICAL RACE \”ERA PUJADA\” 10:00 a 13:00h – VERTICAL RACE \”ERA PUJADA\” 14:00h – Sorteig material i lliurament de premis VK y VR Inscripcions – La inscripció es pot formalitzar de diferents maneres: – A través d’Internet (www.verticalrunning.com) – Omplint el formulari d’inscripció i enviar-lo per fax a NO LIMIT (935401036) juntament amb el comprovant de transferència a “la Caixa” c/c. 2100-1341-21-0200086542 a nombre de No Limit. – A les oficines de la cursa fins dues hores abans de la sortida. Informació facilitada per

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.