BCN acollirà una marató de resistència al límit basada en el llibre de Stephen King \’La largamarcha\’

0
753

Barcelona acollirà dissabte que ve, 29 de setembre, l\’Endurathon Extra-Mile, una marató solidària i, a la vegada, una competició de resistència física i mental basada en el llibre La larga marcha, de Stephen King.
En la trama de la novel·la, un centenar de joves han de caminar per salvar les seves vides, ja que qui defalleix i es rendeix és assassinat. No obstant, en aquesta ocasió els que es retirin seguiran vius, evidentment, i el vencedor serà qui resisteixi més temps caminant per la ciutat. Carrera amb fins benèfics Els valents partiran dissabte a les 12 del migdia des de Montjuïc i seguiran un circuit tancat que els portarà pel Paral.lel, les Rambles, la plaça Catalunya o la via Laietana, i estaran sempre controlats per una desena de persones vestides de color taronja. Els participants rebran un dòlar per milla recorreguda, que donaran a l\’entitat benèfica que triïn, mentre que el caminant que més resisteixi serà el guanyador i rebrà com a premi 3.500 dòlars, el segon 1.500, i el tercer, 500. Així mateix, Global ‡ Group doblarà la donació del guanyador a l\’oenagé escollida. Segons l\’organització, el guanyador serà \”qui més resisteixi i camini una milla més\” que el segon classificat. De moment, hi ha una vintena d\’inscrits en la prova, encara que esperen arribar a la trentena. La participació és gratuïta i es canalitza a través de la web www.extramileendurathon.com, on s\’ha de fer constar l\’equip acompanyant i si es pateix alguna malaltia.| Resistència física i mental L\’Endurathon suposa un autèntic desafiament, ja que es concep com una competició de resistència física i mental en què concursants de tot el món caminaran sense parar dia i nit en un circuit preestablert, fins que només quedi un concursant caminant. Impulsa aquest joc l\’empresa Global Games Group, que pretén fusionar accions de beneficència amb desafiaments esportius pel món. 36 hores sense parar de caminar Fa un mes, Berlín va acollir la primera edició d\’aquest joc, amb la participació de 15 persones, i el guanyador va caminar 36 hores sense parar. Barcelona agafa ara el relleu i els pròxims destins seran Las Vegas, Buenos Aires, Sydney, Londres, Tòquio i Rio de Janeiro. El 2008 la singular competició viatjarà als EUA, on el campió s\’endurà un milió de dòlars. Passió pel mestre del terror Aquesta no és la primera vegada que Alexander Skora, director de Global Games Group i ideòleg d\’aquest projecte, adapta una de les històries de King i la converteix en un desafiament de resistència física i mental. Skora, un milionari empresari berlinès, va ser també l\’inventor i promotor de Realityrun.com, basat en el llibre El fugitiu, i convertit en un programa de televisió en el qual un corredor havia d\’escapar de milers de caçadors que seguien pistes per trobar-lo a través d\’internet i de la ràdio.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.