El Projecte Rostre Humà de la Matagalls es fa gran

0
488

Hi ha molts comentaris al Bloc
Aquest és el comentari de Xavier Carós.
El millor de la Matagalls 2007: Com a totes les marxes de resistència el bon ambient que hi ha entre tothom i veure que a més a més s\’hi afegeixen iniciatives com la vostre. Que hi ha gent capaç d\’oferir el seu temps com a voluntari, animador o fins hi tot hi ha qui fa al costat de casa un avituallament a disposició de qui el necessiti. També i molt important que s\’incorpora sang nova de totes les edats. El pitjor de la Matagalls 2007: Per l\’assignació de l\’hora de sortida caldria buscar una manera prou justa i que no necessités la presència de tothom moltes hores abans, l\’impacte a coll Formic seria menor. Molt important, poder aconseguir dutxar-se a l\’arribada encara que fos pagant a banda i si a més a més es pogués deixar a la sortida una bossa amb el necessari per l\’arribada i no haver-ho d\’arrossegar ja seria per l\’excel·lència. Fotos del Projecte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.