UAB, 34ª a la Cursa de Mercè

0
419

Els cinc atletes que van completar la cursa de 10km de les festes de Barcelona ho van fer aconseguint una bona classificació col·lectiva
Cinc atletes de la UA Barberà van participar aquest diumenge a la Cursa de 10km de la Mercè. La prova, una clàssica del calendari, va registrar rècord d’assistència amb més de set mil participants i amb sortida i arribada a la Fira de Montjuic va rècorrer 10.000m per alguns dels carrers més turístics de la ciutat comtal. El millors classificats barberencs van ser els atletes juvenils Jonathan Ponce i Javier Garcia. Ponce va arribar el 210º en 39’10’’ i Garcia va ser el 242º en 39’33’’. David Gómez va arribar en 43’05’’, Toni Cabeza en 47’17’’ i Manolo Aciego en 47’38’’. Amb un temps total de 3h36’40’’, l’equip va puntuar per clubs i es va classificar en la 34a posició de les 56 entitats que van aconseguir fer arribar cinc o més atletes a la Cursa. D’aquesta manera s’amplia el nombre d’èxits aconseguits durant aquesta pretemporada a les proves en ruta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.