TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase C

0
346

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Hi haurà 5 fases: A, B, C, D i la fase final amb 2 preguntes, per fer les 42, una per cada Km de la Marató. Aquestes són les preguntes de la fase C. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. Cada dilluns durant 5 setmanes publicarem les preguntes en aquesta web. I la 6ª setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. La propera tanda de preguntes – la Fase D – les publicarem dilluns 01 d\’OCTUBRE. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 21 –En els JJ.OO. de Londres ( 1908). Dorando Pietri- pastisser de professió-és va fer famós per sempre per: a/ guanyar la marató b/ ser ajudat a passar la línia de meta i posteriorment desqualificat c/fer una monumental pizza a Hyde Park d/ cantar “ O sole mio” davant la reina d´Anglaterra.
22 – Quina d´aquestes insignes maratonianes catalanes ha corregut més de 100 maratons. a/Elisenda Pucurull b/Maria Luisa Muñoz, c/ Marina Prat d/ Quima Casas.
23 – Número , aproximat, d´arribats en la II edició del Marató del Mediterrani (2006). a/ 345, b/355, c/365, d/ 2555.
24- Castelldefels-Gavà-Castelldefels, és el recorregut clàssic de la marató del Mediterrani; però hi ha un tram que pertany al municipi de Sitges, el qual se´l coneix per: a/ Cau Ferrat; b/ Santiago Rusiñol City; c/ Les Botigues de Sitges d/ La Blanca Subur.
25- Caixa Sabadell és un dels patrocinadors d´enguany de la Marató del Mediterrani (2007) . Quina altra entitat bancària, d´aquestes quatre, ho va ser el 2006. a/ Caixa de Pensions ( La Caixa) , b/ Caja Madrid, c/ Caixa Catalunya, d/ BancaCaja.
26- En la 1ª edició del Marató del Mediterrani (2005), així mateix va disputar-se dos Campionats de Catalunya de marató, Van ser: a/ Campionat Absolut de Catalunya; b/ Campionat Militar de Catalunya; c/ Campionat de Policies i Bombers de Catalunya, d/Campionat Universitari de Catalunya.
27- Palafrugell, Calella de Palafrugell, Pals …van ser escenaris de la I i II Marató de Catalunya. Quina altra localitat de la Costa Brava, acull avui dia, una altra marató. a/ Lloret de Mar, b/Empuriabrava,c/L´Escala,d/Coney Island
28- Quin d´aquests maratonians ha guanyat les maratons de Barcelona i Madrid. a/ John Burra, b/ Fernando Díaz, c/ Rafa Garcia, d/ Benito Ojeda.
29- A la marató de Catalunya ( BCN 1994), com en tantes altres edicions hi va haver un guanyador en la cursa amb cadires de rodes. Qui va ser. a/ Rafael Mostazo, b/ Roger Puigbó, c/ Iolanda Gil, d/ Joël Jeannot.
30 –Emil Zatopek, continua essent l´únic corredor capaç de guanyar en uns mateixos JJ.OO. ( Helsinki 1952 ), les proves de 5000 m.,10.000 m. i marató .Qui d´aquests quatre grans atletes si va apropar més,per fer-ho, a/ Carlos Lopes b/ ( L.A.84),b/Martín Fiz ( Atlanta 96),c/Haile Gebrselassie ( Sydney 00) , d/ Lasse Viren ( Montreal 76).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.