TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase C

0
529

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Hi haurà 5 fases: A, B, C, D i la fase final amb 2 preguntes, per fer les 42, una per cada Km de la Marató. Aquestes són les preguntes de la fase C. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. Cada dilluns durant 5 setmanes publicarem les preguntes en aquesta web. I la 6ª setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. La propera tanda de preguntes – la Fase D – les publicarem dilluns 01 d\’OCTUBRE. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 21 –En els JJ.OO. de Londres ( 1908). Dorando Pietri- pastisser de professió-és va fer famós per sempre per: a/ guanyar la marató b/ ser ajudat a passar la línia de meta i posteriorment desqualificat c/fer una monumental pizza a Hyde Park d/ cantar “ O sole mio” davant la reina d´Anglaterra.
22 – Quina d´aquestes insignes maratonianes catalanes ha corregut més de 100 maratons. a/Elisenda Pucurull b/Maria Luisa Muñoz, c/ Marina Prat d/ Quima Casas.
23 – Número , aproximat, d´arribats en la II edició del Marató del Mediterrani (2006). a/ 345, b/355, c/365, d/ 2555.
24- Castelldefels-Gavà-Castelldefels, és el recorregut clàssic de la marató del Mediterrani; però hi ha un tram que pertany al municipi de Sitges, el qual se´l coneix per: a/ Cau Ferrat; b/ Santiago Rusiñol City; c/ Les Botigues de Sitges d/ La Blanca Subur.
25- Caixa Sabadell és un dels patrocinadors d´enguany de la Marató del Mediterrani (2007) . Quina altra entitat bancària, d´aquestes quatre, ho va ser el 2006. a/ Caixa de Pensions ( La Caixa) , b/ Caja Madrid, c/ Caixa Catalunya, d/ BancaCaja.
26- En la 1ª edició del Marató del Mediterrani (2005), així mateix va disputar-se dos Campionats de Catalunya de marató, Van ser: a/ Campionat Absolut de Catalunya; b/ Campionat Militar de Catalunya; c/ Campionat de Policies i Bombers de Catalunya, d/Campionat Universitari de Catalunya.
27- Palafrugell, Calella de Palafrugell, Pals …van ser escenaris de la I i II Marató de Catalunya. Quina altra localitat de la Costa Brava, acull avui dia, una altra marató. a/ Lloret de Mar, b/Empuriabrava,c/L´Escala,d/Coney Island
28- Quin d´aquests maratonians ha guanyat les maratons de Barcelona i Madrid. a/ John Burra, b/ Fernando Díaz, c/ Rafa Garcia, d/ Benito Ojeda.
29- A la marató de Catalunya ( BCN 1994), com en tantes altres edicions hi va haver un guanyador en la cursa amb cadires de rodes. Qui va ser. a/ Rafael Mostazo, b/ Roger Puigbó, c/ Iolanda Gil, d/ Joël Jeannot.
30 –Emil Zatopek, continua essent l´únic corredor capaç de guanyar en uns mateixos JJ.OO. ( Helsinki 1952 ), les proves de 5000 m.,10.000 m. i marató .Qui d´aquests quatre grans atletes si va apropar més,per fer-ho, a/ Carlos Lopes b/ ( L.A.84),b/Martín Fiz ( Atlanta 96),c/Haile Gebrselassie ( Sydney 00) , d/ Lasse Viren ( Montreal 76).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.