Lakhuaja i Eizmendi guanyant la Cursa de la Merce 2007

0
419

L’Asscociació Esportiva Blanc i Blau ha guanyat aquest Diumenge 23 de setembre a la Cursa de la Mercè en Homes i Dones, davant de 7.250 corredors. Els nostres atletes blanc i blaus Driss Lakhuaja i Isabel Eizmendi obtenían, així una altre victoria per l’Associació. Lakhuaja en tot moment ha estat al davant de la cursa amb al seu company d’equip El Mustafa Younes, i al arribar ja quilòmetre vuit Lakhuaja ha realitzat un canvi de ritme i ha deixat una distància d’uns cinquanta metres a Younes que ha resultat finalment en segona posició. Lakhuaja ha realitzat un registre de 30’15 D’altre banda a la categoria de dones, l’atleta Isabel Eizmendi resultava la guanyadora amb una clara diferència sobre les altres corrdores estant en tot moment al davant de la cursa relitzant un registre de 35’44. Tot un èxit de l’Associació davant de tants corredors que han participat a la cursa, també cal destacar a molt atletes populars que anaven amb la samarretes blanc i blaves participant d’aquesta festa esportiva a la nostre ciutat. Un total de 10 Km pels carrers més emblemàtics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.