JUST SOCIATS, brillant guanyador de l\’Eternal Running

0
478

L\’atleta de CA MANRESA JUST SOCIATS, brillant guanyador de l\’Eternal Running celebrada ahir a Castellbisbal, corresponent al \”II Circuit Mundial Asics Eternal Running\”.
El fondista de Sant Feliu de Saserra va dominar la prova entrant guanyador amb un temps de 49\’57\”, amb un avantatge de mes d\’un minut sobre el seu mes inminent perseguidor, el valencià IGNACIO CARDONA (Club Llebeix de Xàbia) que ho va fer amb 51\’02\”. La tercera posició del podi va estar tambè per un altre corredor de la comunitat valenciana JOSE MARIA GARCIA (CA Llebeix) amb 56\’11\”. La cursa que va tenir 500 agoserats participants, i celebrada sobre una distància de 10 quilòmetres on els atletes van haver de superar tot un seguit de durs obstacles (de fang, d\’aigua, de pneumatics, de palla, d\’escalada) va ser una verdadera prova de foc per en SOCIATS en la seva volta a la competició esportiva, defensant els colors de l\’entitat manresana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.