Els alumnes de l’Escola pugen quatre cops al podi del Trofeu Promoció i aconsegueixen millorar marques personals

0
1726

Trofeu Promoció (Estadi Serrahima – Barcelona)
Aquest dissabte l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona va acollir la segona de les tres jornades del Trofeu Promoció. Aquesta és la primera competició pels atletes de les categories de promoció i serveix per tancar la temporada. En les dues primeres jornades, els atletes de l’Escola d’Atletisme han pujat 4 cops al podi. Dues vegades va pujar Dani Ponce, en guanyar els 600m i ser segon a l’alçada aleví. I també altres dues la cadet Ana Aragonés, tercera a les proves de 100m (amb marca personal) i al triple salt. Cal destacar també les actuacions dels cadets Miguel A. López als 100m, Llargada i Triple; Erick Aciego al Triple i la Javelina i les alevins Paula López i Núria Garcia. .- El proper cap de setmana alguns atletes barberencs participaran a un control en pista a Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.