Tot a punt per la Cursa de la Mercè més participativa

0
457

La popular prova atlètica amb més participació dels darrers 5 anys, comptarà amb la presència de destacats corredors i corredores del món de l\’atletisme. La xifra definitiva d\’inscrits a la Cursa de la Mercè és de 7.548 atletes, una xifra rècord en les inscripcions dels darrers 5 anys d\’aquesta prova atlètica; una mostra de la tendència creixent de participació en les curses populars (10 quilòmetres) que se celebren a la ciutat. Enguany, dels més de 7.500 atletes inscrits a la cursa, 6.213 són homes i 1.336 són dones, xifres que representen el 82, 84% de participació masculina i el 17, 81% de participació femenina. Per altra banda, i malgrat l\’edat mitjana de participants és de 36,41 anys, hi ha atletes de totes les edats. Per exemple, en aquesta 29ª edició de la cursa, hi haurà 2 corredors de 81 anys, mentre que de participants majors de 70 anys trobarem 18 homes i una dona.| Així doncs, i més que mai, la Cursa de la Mercè es converteix en una prova atlètica oberta a la participació de tothom sense límit d\’edat. Atletes destacats Entre els corredors destacats d\’aquesta nova edició, la Cursa de la Mercè compta amb la participació del vencedor de la prova de l\’any passat, Mustafa Younes, acompanyat de Víctor Morente Guerrero, vencedor de la 5ª Mitja Marató de la Calçotada celebrada al 2006, i de Víctor Gonzalo Guirao, que va ser el tercer classificat en la categoria masculina de la passada edició de la Cursa de la Mercè. I amb el dorsal número 15, hi ha l\’espanyol d\’origen marroquí Abderrahman Ait Khamouch, atleta paralímpic que va vèncer en la prova de 5.000 metres de la passada edició del Campionat d\’Espanya d\’Atletisme per a Discapacitats Físics. Per la seva banda, i en representació femenina, la cursa comptarà amb la presència de la maratoniana Isabel Eizmendi, 3ª a la Marató de Rotterdam de l\’any passat, Vinyet Noguero (segona en la passada edició de la Cursa i campiona catalana de Mitja Marató), i Hassna Bahom, entre d’altres. FITXA TÈCNICA DE LA CURSA DE LA MERCÈ 2007 DIA DE LA CURSA: 23 de setembre de 2007 CONCENTRACIÓ: 9h, a l’avinguda Rius i Taulet amb l\’avinguda Reina Maria Cristina SORTIDA: 09.30 hores, a l\’avinguda Rius i Taulet. Tret de sortida a càrrec de l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu ARRIBADA: avinguda de la Reina M. Cristina LLIURAMENT DE PREMIS: 10.30h, al pòdium situat a l’av. Maria Cristina (enfront pl. de l’Univers) DISTÀNCIA: 10 Km. RECORREGUT Km 0 (sortida), av. de Rius i Taulet-av. de la Reina M. Cristina; Km 1, Gran Via de Les Corts Catalanes- c. d\’Entença; Km 2, Gran Via de les Corts Catalanes (c. de Casanova – c. de Muntaner); Km 3, Gran Via de les Corts Catalanes – c. de Pau Claris; Km 4, Gran Via de les Corts Catalanes – c. De Nàpols; Km 5, c. d\’Ausiàs Marc – c. De Nàpols; Km 6, rda. de Sant Pere (c. de Pau Claris – pg. de Gràcia); Km 7, c. de Sepúlveda (c. de Muntaner – c. de Casanova); Km 8, c. de Sepúlveda – c. d\’Entença; Km 9, av. del Paral·lel – c. de Teodor Bonaplata (costat mar); Km 10 (arribada), av. de la Reina M. Cristina – pl. de l\’Univers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.