Iè Concurs Fotografic Cursa de Sant Muç

0
487

Temes: Sobre la cursa de Fons Sant Muç – Rubí 2007, el seu ambient i tota activitat que l’envolti. La cursa tindrà lloc el dia 14 d’octubre a les 9.45 la infantil i a les 10.30 la absoluta. Ambdues curses amb sortida i arribada a l’Escardívol. S’adjunta un plànol amb el recorregut.
Obres: Màxim 3 obres per concursant en B/N o color. No s’admetran imatges amb muntatges digitals ni fotografies d’edicions anteriors de la cursa.
Format: Mida de les Fotografies fins a un màxim de 30×40 ja sigui en horitzontal o vertical. Les obres es presentaran amb el títol de la fotografia i les dades personals (nom, cognoms, adreça completa i telèfon de l’autor) al dors.| Inscripcions Entregar personalment o be per correu les fotografies a les pistes d’atletisme de Rubí. (Av Olimpíades s/n Can Roses) de 18 a 22h de dilluns a divendres. Termini d’admissió Des de: 15 octubre Fins: 16 novembre Veredicte Les fotografies, que s’exposaran a les pistes d’atletisme de Rubí, seran valorades per un jurat format per 3 membres. Un representant de la Unió Atlètica de Rubí, un representant del Grup Fotogràfic el Gra i Cristóbal Castro fotògraf del Diari de Terrassa com a convidat. La decisió del jurat es farà pública l’1 de desembre durant inauguració de l’exposició de les fotografies del concurs junt amb l’entrega de premis. La decisió del jurat serà inapel•lable Varis Cada participant només podrà obtenir un sol premi. L’ajuntament de Rubí, la Unió Atlètica de Rubí i el Grup Fotogràfic El Gra es reserven el dret d’utilitzar i/o publicar les fotografies presentades al concurs. Les fotografies presentades es podran recollir a les pistes d’atletisme a partir del 17 de desembre de dilluns a divendres de 18 a 22. La organització no es responsabilitza de possibles deterioraments o pèrdues d’obres, si bé posarà la màxima cura en llur control i manipulació. Qualsevol problema que pugui sorgir i no estigui contemplat a les bases serà resolt pels organitzadors del concurs. El fet de participar suposa que els autors reconeixen tenir els drets de imatge y autor de les fotografies presentades al concurs i accepten totes les bases del concurs. Premis Categoria General 1r Premi: 250 € i trofeu 2n Premi: 150 € i trofeu 3r Premi: Trofeu Categoria Local 1r Premi: 150 € i trofeu 2n Premi: 75 € i trofeu 3r Premi: Trofeu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.