XIX CURSA DE FONS A SANT MUÇ

0
510

14è. Campionat de Catalunya de 10 Km absolut i veterans
La Unió Atlètica Rubí amb el suport d’Ajuntament de Rubí i l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme , organitza, el 14è Campionat de Catalunya de 10 Km. Absolut i per a veterans, juntament amb la XIX CURSA DE FONS A SAN MUÇ el Diumenge 14 d’Octubre del 2007 a les 10:30 hores La distància serà de 10.000 metres, amb sortida i arribada a la zona de L’Escardivol També hi haurà una cursa infantil gratuïta que començarà a les 9:45 amb sortida al mateix lloc.| Les categories es regiran per l’any de naixement i seran : CURSA INFANTIL 2000 i posteriors 975 metres 1999 al 1998 2.810 metres 1997 al 1996 2.810 metres 1995 al 1994 2.810 metres 1993 al 1991 2.810 metres CURSA DE FONS 1-M i 1- F fins a 1990 2-M i 2- F de 1987 a 1989 3-M i 3- F de 1967 a 1986 4-M i 4- F de 1957 a 1966 5-M i 5- F de 1947 a 1956 6-M i 6- F de 1946 i anteriors. Campionat de Catalunya absolut: Per poder participar en els Campionats de Catalunya en ruta és imprescindible tenir degudament tramitada, per a la temporada en curs, la llicència de la Federació Catalana d’Atletisme. Els atletes estrangers amb llicència per la FCA podran participar en el Campionat, però no podran assolir medalla ni el títol de Campió de Catalunya. Premis: Es lliurarà medalla als tres primers classificats absoluts i trofeu al club guanyador de la puntuació per equips. Campionat de Catalunya per a veterans: Podran participar-hi tots els atletes que estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa per a la temporada en curs. La categoria de veterans comença a partir dels 35 anys, tant els homes com les dones. Cada 5 anys es passa a nova categoria. Els atletes canviaran de categoria el mateix dia que facin els anys. Premis Cursa de Fons Tindran trofeu els 3 primers classificats de la general i el tres primers de cada categoria masculí i femení. Tindrà trofeu el primer atleta local de la general masculina i femenina. ( es consideraran locals els atletes que resideixin a Rubí o pertanyin a la U.A.R) El atletes que tinguin premi a la general no el tindran a la seva categoria (excepte en la categoria local) Premis cursa infantil Tindran trofeu els tres primers de cada categoria masculí i femení. INSCRIPCIONS: Per Internet omplint el formulari d’inscripció de la nostra pàgina web http://www.uar.es/, o en els punts presencials habituals. No s’admetran inscripcions per telèfon n’hi per fax. La recollida del dorsal es farà el mateix dia de la cursa. La quota d’inscripció serà de 8 € fins el 30 de setembre (només per Internet) Després d’aquesta data, el preu d’inscripció serà de 10 € (la cursa infantil serà gratuïta) El tancament d’inscripcions als punts presencials serà com a màxim el dimecres 10 d’octubre i per Internet el divendres 12, sempre hi quan no s’hagi completat el màxim de participació (700 inscrits). El mateix dia de la cursa, el preu de la inscripció serà de 12 € ¡si queden! Tots els atletes participants de la Cursa de Fons rebran un POLO de vestir de màniga llarga (n’hi ha de varis colors), una ampolla de vi, una bossa amb obsequis per gentilesa dels nostres col·laboradors i un tiquet per la botifarrada . També hi haurà un magnífic sorteig de regall entre tost els participants ORGANITZA: UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ Per a mes informació, plànol, accés, aparcament, etc. consultar pàgina web http://www.uar.es/ Tel. d’informació Tel 93 588 27 62 Amb el suport de l’Ajuntament de Rubí

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.