Nit emotiva en la celebració dels 25 anys de la RUA

0
492

Més de 140 persones, atletes, ex-atletes, ex-directius, familiars, … es van reunir dissabte 15 de Setembre al sopar de celebració del 25è Aniversari. Una nit marcada per l’emoció, el record i retrobar-se i conèixer aquells qui van iniciar fa 25 anys l’aventura de la Ripollet Unió Atlètica.
Inauguració de l’exposició
Els més impacients ja començaven a curiosejar l’exposició que a les 21hores s’inaugurava de forma oficial. Amb presència de l’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el Regidor d’Esports Xavier Peñarando i el President de la RUA Oriol Vilaplana va quedar oberta al públic l’exposició ubicada al vestíbul del poliesportiu de Ripollet. L’exposició consta de 5 pòsters on es recullen unes 130 fotografies de tots els anys, classificades en els 4 àmbits de l’atletisme, el Cros, la Pista, La Ruta, i imatges més socials del Club. Aquesta exposició quedarà oberta a tothom les pròximes setmanes.| Els reconeixements Havent sopat, el President Oriol Vilaplana va agafar la paraula, agraint els esforços de la junta i dels socis al llarg de tots els actes que s’han anat fent al llarg de tota la temporada. El Regidor Xavier Peñarando, va dirigir unes paraules als socis i va recordar a 2 amics molt pròxims a ell i a l’entitat: Juan Suàrez (ex-entrenador i segon president de l’entitat) i Alex Cerdà (ex-atleta de la RUA), tots dos ens han deixat aquest any. L’Alcalde Juan Parralejo, va encoratjar a la junta a seguir amb aquest projecte i va recalcar la importància d’una col·lectiu social com la RUA dins la vila de Ripollet. Els 2 representants de l’Ajuntament van lliurar un trofeu al Club per felicitar els 25 anys de l’entitat, i seguidament Vilaplana va lliurar dues plaques commemoratives als 2 fundadors de l’entitat: Ramon Colell i Angel Ruiz. Aprofitant l’acte de celebració dels 25 anys, es va fer el lliurament de diplomes als atletes destacats de la temporada 2006-07, dels quals destaquen Iván Roguera (Campió de Catalunya i sots-campió d’Espanya de 1000m.ll. cadet i tercer en la mateixa distància en pista coberta), Sonia Mañas (Triple campiona de Catalunya en cros, cros escolar i 1000m.ll. juvenil), així com els diferents integrants dels equips de Relleus (Marató per relleus, 4×400 i 4×100) que van obtenir grans resultats. Relació d’atletes guardonats pels seus èxits durant la temporada 2006-07: Sonia Mañas Campiona de Catalunya de Cros Juvenil Campiona de Catalunya de Cros Escolar Cadet Campiona de Catalunya dels 1000m.ll. Juvenil Iván Roguera Sots-campió d’Espanya dels 1000m.ll. Cadet Campió de Catalunya dels 1000m.ll. Cadet Tercer de Catalunya dels 1000m.ll. P.C. Cadet Alexis Dongil Tercer de Catalunya en javelina Juvenil Oriol Cascalló Campió de Catalunya de Marató per Relleus Sots-campió de Catalunya de Cros per Clubs Récord de Catalunya de Marató per Relleus amb 2h15’42” Récord de la rua dels 3000m.obst amb 9’04”64 Carlos Cera Campió de Catalunya de Marató per Relleus Sots-campió de Catalunya de Cros per Clubs Récord de Catalunya de Marató per Relleus amb 2h15’42” Récord de la rua de 10Km en ruta amb 31’27” Quim Carlús Campió de Catalunya de Marató per Relleus Sots-campió de Catalunya de Cros per Clubs Récord de Catalunya de Marató per Relleus amb 2h15’42” Récord de la rua dels 4x100m.ll. amb 48”68 Récord de la rua dels 4x400m.ll. amb 3’35”30 Alberto Ramírez Campió de Catalunya de Marató per Relleus Sots-campió de Catalunya de Cros per Clubs Récord de Catalunya de Marató per Relleus amb 2h15’42” Oriol Vilaplana Campió de Catalunya de Marató per Relleus Sots-campió de Catalunya de Cros per Clubs Récord de Catalunya de Marató per Relleus amb 2h15’42” Récord de la rua dels 4x400m.ll. amb 3’35”30 Felix Acero Campió de Catalunya de Marató per Relleus Récord de Catalunya de Marató per Relleus amb 2h15’42” Victor Delgado Récord de la rua dels 4x100m.ll. amb 48”68 Récord de la rua dels 4x400m.ll. amb 3’35”30 Mario Pina Récord de la rua dels 4x100m.ll. amb 48”68 Récord de la rua dels 4x400m.ll. amb 3’35”30 Enric Hidalgo Récord de la rua dels 4x100m.ll. amb 48”68 Premis Especials Reconeixament a la Reaparició: Javier Periañez Reconeixament a la Superació: Mercedes Gracia i Conchi Hernández Reconeixament a la Constancia: Xavier Gual

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.