VilaWeb TV: La Matagalls- Montserrat des de dins

0
460

Reportatge sobre la prova de resistència més concorreguda del país
Uns tres mil excursionistes han fet aquest cap de setmana la XXVIII travessa Matagalls Montserrat: vuitanta-tres quilòmetres a peu entre el Coll Formic, al Montseny, i el monestir de Montserrat. Tota aquesta caminada s\’ha de fer en menys de vint-i-quatre hores. En aquest vídeo, VilaWeb TV ha seguit uns quants excursionistes durant tota la marxa i ha recollit impressions i sensacions dels moments més significatius. La Matagalls-Montserrat és organitzada, des del 1972, pel Centre Excursionista de Gràcia, en memòria de mossèn Jaume Oliveras, un dels pioners de l\’escalada a Catalunya. Oliveras va fer, el 4 d\’agost de 1904, aquest recorregut en un dia. Originàriament, se sortia del cim del Matagalls (1.699 m), però des de 1988 el punt de sortida és el Coll Formic (1.145 m), per a evitar la degradació del terreny, deguda al pas de milers de participants. Recull fotogràfic Membres del Grup Senderista Barberà han publicat una col·lecció de fotografies fetes durant la travessa d\’enguany en aquesta adreça d\’internet. L\’àlbum de fotos és obert a tothom qui hi vulgui afegir-n\’hi més.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.