TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase B

0
460

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Hi haurà 5 fases: A, B, C, D i la fase final amb 2 preguntes, per fer les 42, una per cada Km de la Marató. Aquestes són les preguntes de la fase B. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. Cada dilluns durant 5 setmanes publicarem les preguntes en aquesta web. I la 6ª setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. La propera tanda de preguntes – la Fase C – les publicarem dilluns 24 de setembre. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 11- Hwang Young-Cho ( Corea del Sud) va proclamar-se campió olímpic a Barcelona 92 amb 2.13.23 ( 1.07+1.06), a quin estadi de Barcelona va finalitzar Young-Cho la marató. a/ Estadi del Barça-b/Estadi Serrahima-c/Estadi de Montjuic-d/Camp de l´Europa.
12 – Benito Ojeda va guanyar la passada edició del Marató del Mediterrani que a la vegada fora Campionat Absolut de Catalunya. Pel Benito això, va representar el seu títol número: a/ 6; b/ 7; c/ 8, d/9.
13—La sortida i arribada de la Marató del Mediterrani, té lloc al Canal Olímpic de Castelldefels. En els JJ.OO.,del 92, si varen disputar les proves de: a/ Rem; b/ Surf; c/Motos d´aigua;d/Canonatge.
14- Arcadi Alibés- qui no el coneix- va córrer en el Marató del Mediterrani, 2006, la seva marató número: a/ 66- b/67 c/68, d/69
15- L´empresa esportiva que organitza la Marató del Mediterrani, és Grau i Barrau. Quina altra cursa, d´aquestes quatre,també és responsabilitat seva. a/ Jean Bouin, b/La marató de Nova York, c/La Cursa del Corte Inglés,d/ la Cursa de Nou Barris.
16- En la I edició de la Marató del Mediterrani (2005) conjuntament amb la cursa a peu, se´n va celebrar una altra de: a/ cursa de bicicletes, b/cursa de patinadors,c/cursa de camells,d/cursa de piragües.
17 – Qui d´aquests corredors catalans ha guanyat al menys una vegada cada una de les maratons que es celebren a Catalunya (Barcelona-Empúries-Castelldefels) a/ Victor Gonzalo-b/Roger Roca, c/ Benito Ojeda, d/ Xavi Bonastre.
18 – D´on ve la paraula marató. a/ del programa “Marató de TV 3”-b/del lloc en el qual va tenir lloc la victòria militar dels grecs sobre els perses l, any 490 BC.c/D´un concurs de ball de saló celebrat el segle passat i que va durar més de 24 hores d/ de la traducció de la paraula grega “ irresponsable”.
19 –D´aquests 5 presidents de “Marató Catalunya”, només un no ha corregut mai una marató. a/Ramon Oliu b/ Raimon Vancells,c/Adolf Torruella d/ Domingo Catalán e/ Rafael Salinas.
20 – La nimfa Calypso va enamorar i atrapar en un cova a Ulises, en l´illa de Gozo ( Malta), Quina d´aquestes guanyadores de la marató de Catalunya (Barcelona), tenia o té la nacionalitat maltesa. a/ Rita Borralho b/ Quima Casas c/Emma Scaunich d/ Giselle Camilleri.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.