TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase B

0
312

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Hi haurà 5 fases: A, B, C, D i la fase final amb 2 preguntes, per fer les 42, una per cada Km de la Marató. Aquestes són les preguntes de la fase B. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. Cada dilluns durant 5 setmanes publicarem les preguntes en aquesta web. I la 6ª setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. La propera tanda de preguntes – la Fase C – les publicarem dilluns 24 de setembre. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 11- Hwang Young-Cho ( Corea del Sud) va proclamar-se campió olímpic a Barcelona 92 amb 2.13.23 ( 1.07+1.06), a quin estadi de Barcelona va finalitzar Young-Cho la marató. a/ Estadi del Barça-b/Estadi Serrahima-c/Estadi de Montjuic-d/Camp de l´Europa.
12 – Benito Ojeda va guanyar la passada edició del Marató del Mediterrani que a la vegada fora Campionat Absolut de Catalunya. Pel Benito això, va representar el seu títol número: a/ 6; b/ 7; c/ 8, d/9.
13—La sortida i arribada de la Marató del Mediterrani, té lloc al Canal Olímpic de Castelldefels. En els JJ.OO.,del 92, si varen disputar les proves de: a/ Rem; b/ Surf; c/Motos d´aigua;d/Canonatge.
14- Arcadi Alibés- qui no el coneix- va córrer en el Marató del Mediterrani, 2006, la seva marató número: a/ 66- b/67 c/68, d/69
15- L´empresa esportiva que organitza la Marató del Mediterrani, és Grau i Barrau. Quina altra cursa, d´aquestes quatre,també és responsabilitat seva. a/ Jean Bouin, b/La marató de Nova York, c/La Cursa del Corte Inglés,d/ la Cursa de Nou Barris.
16- En la I edició de la Marató del Mediterrani (2005) conjuntament amb la cursa a peu, se´n va celebrar una altra de: a/ cursa de bicicletes, b/cursa de patinadors,c/cursa de camells,d/cursa de piragües.
17 – Qui d´aquests corredors catalans ha guanyat al menys una vegada cada una de les maratons que es celebren a Catalunya (Barcelona-Empúries-Castelldefels) a/ Victor Gonzalo-b/Roger Roca, c/ Benito Ojeda, d/ Xavi Bonastre.
18 – D´on ve la paraula marató. a/ del programa “Marató de TV 3”-b/del lloc en el qual va tenir lloc la victòria militar dels grecs sobre els perses l, any 490 BC.c/D´un concurs de ball de saló celebrat el segle passat i que va durar més de 24 hores d/ de la traducció de la paraula grega “ irresponsable”.
19 –D´aquests 5 presidents de “Marató Catalunya”, només un no ha corregut mai una marató. a/Ramon Oliu b/ Raimon Vancells,c/Adolf Torruella d/ Domingo Catalán e/ Rafael Salinas.
20 – La nimfa Calypso va enamorar i atrapar en un cova a Ulises, en l´illa de Gozo ( Malta), Quina d´aquestes guanyadores de la marató de Catalunya (Barcelona), tenia o té la nacionalitat maltesa. a/ Rita Borralho b/ Quima Casas c/Emma Scaunich d/ Giselle Camilleri.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.