TRIATLÓ : Francesc Godoy i Núria Padrisa triomfen a Vilanova i la Geltrú

0
513

El Club Triatló Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb l\’Ajuntament d\’aquesta ciutat del Garraf van organitzar la vuitena edició del triatló esprint (750-20-5) diumenge passat 16 de setembre, amb l\’al·licient de la disputa del campionat de Catalunya per categories, a més de ser la desena prova puntuable per al circuit català. La inscripció, limitada a 500 participants va quedar completada amb una setmana d\’antelació, la qual cosa mostra el nivell d\’excel·lència aconseguit per l\’organitzador, que millorant any rere any, ha aconseguit muntar un dispositiu de característiques similars al de les proves de campionats continentals. La competició es va disputar en 2 sèries, participant en la primera les fèmines, els veterans i els cadets, sent Núria Miró (C.N. Reus Ploms) la primera a completar el segment de natació, seguida de prop per Ana Ramírez (C.N. Vallirana), Raquel Gil (Prat Triatló) i Maria Casanova (BH Inverse-Triatló Vilanova), arribant a la platja, ja amb un minut de retard Eva Ledesma (independent) seguida de prop per Núria Padrisa que va nedar al costat de la seva companya del Reus Ploms Montserrat Martínez i de Anabel Gràcia (C.T. Granollers). A l\’inici del segment de ciclisme van passar a rodar en solitari Miró en primera posició seguida per Ledesma, que fou agafada pel grup de Padrisa a la meitat del segment. Al darrer gir, a 3 km de la segona transició Miró es va deixar atrapar per les seves perseguidores per a estalviar forces per a la cursa e peu. Ledesma va aprofitar les corbes de l\’aproximació a la transició per a distanciar-se i iniciar en primera posició la cursa a peu final, però en el recorregut a 2 voltes pel Parc de Ribes-Roges va ser superada per Núria Padrisa que va creuar la meta victoriosa amb un temps total de 1 h 1 min 49 s. Ledesma va ser desqualificada per participar sense dorsal, classificant-se en segona posició Miró per davant de Martínez, copant les triatletes del Club Natació Reus Ploms els tres esglaons del pòdium i guanyant en la classificació per equips femenins. | Albert Parreño (C.N. Reus Ploms) va ser una vegada més el primer a finalitzar el sector de natació, duent després d\’ell a Francesc Godoy (C.N. Barcelona), Xavier Llobet (C.T. Manresa) i Julio Cardo (Prat Triatló). Aquest últim es va incorporar al ciclisme una mica retardat, agafant el tall del grup capdavanter en el qual van quedar integrats Parreño, Godoy i Llobet que en les 3 voltes del segment van incrementar l\’avantatge inicial, aconseguint arribar a la segona transició amb un minut de diferència sobre el gran grup perseguidor. En la cursa a peu Godoy va mostrar el seu gran estat de forma situant-se en primera posició per a aconseguir la seva tercera victòria en el circuit català, creuant la meta amb un registre final de 54 min 17 s. Parreño va finalitzar en segona posició per davant de Llobet. La classificació de Godoy al costat de les de Eloy H. Coffey i Xavier G. Carabí van donar la victòria per equips al Club de Natació Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.