IRONTERRA debuta a St. Adrià amb l\’aquatló més gran de la temporada.

0
473

Sant Adrià de Besòs va entrar en el món del triatló amb la celebració del seu primer aquatló a la platja de la Pau, al costat del Port Fòrum de Barcelona, la prova de caràcter popular, va tenir la participació més alta de la temporada a Catalunya, amb representants d\’altres comunitats. Les distàncies a cobrir eren 1km de natació seguit de 5km de cursa a peu o be el doble (2k i 10km), els guanyadors a la distància IRONTERRA 0.1 van ser Robert Mayoral del Reus Ploms amb 34\’07\” i Sara Loher del C.N.Mataró que amb 37\’01\” va quedar tercera de la general. A l\’IRONTERRA 0.2 Richard Calle del Prat Triatló amb 1h02\’ va fel el millor temps per devant de Juan Antonio Calero i Ignasi de la Rosa. En categoria femenina Belen Hidalgo amb 1h 18\’ va ser la més ràpida. A la categoria de relleus mixtes, els primers classificats van ser Oriol Plans i Marta Ferrer, mentre que al 0.1 van guanyar als relleus mixtes Charles Marc i Lara Rius. Podeu consultar els resultats complerts de tots els grups d\’edat : http://www.triatlo.org/07result/07asantadriai.pdf La prova es va disputar amb unes excelents condicions metereològiques i va ser la segona puntuable per a l\’IRONTERRA aquathlon tour 2007, que finalitzarà al delta de l\’ebre el proper 13 d\’octubre, a la gran final es sortejaran els 2 neoprens Quintana Roo. Allí hi haurà distàncies més llarges, sent l\’aquatló més llarg de tots els temps, per aquest motiu es podran fer relleus masculins o femenins apart dels mixtes. http://www.ocisport.net/ca/curses.php?edicio=58&cursa=48

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.