IRONTERRA debuta a St. Adrià amb l\’aquatló més gran de la temporada.

0
301

Sant Adrià de Besòs va entrar en el món del triatló amb la celebració del seu primer aquatló a la platja de la Pau, al costat del Port Fòrum de Barcelona, la prova de caràcter popular, va tenir la participació més alta de la temporada a Catalunya, amb representants d\’altres comunitats. Les distàncies a cobrir eren 1km de natació seguit de 5km de cursa a peu o be el doble (2k i 10km), els guanyadors a la distància IRONTERRA 0.1 van ser Robert Mayoral del Reus Ploms amb 34\’07\” i Sara Loher del C.N.Mataró que amb 37\’01\” va quedar tercera de la general. A l\’IRONTERRA 0.2 Richard Calle del Prat Triatló amb 1h02\’ va fel el millor temps per devant de Juan Antonio Calero i Ignasi de la Rosa. En categoria femenina Belen Hidalgo amb 1h 18\’ va ser la més ràpida. A la categoria de relleus mixtes, els primers classificats van ser Oriol Plans i Marta Ferrer, mentre que al 0.1 van guanyar als relleus mixtes Charles Marc i Lara Rius. Podeu consultar els resultats complerts de tots els grups d\’edat : http://www.triatlo.org/07result/07asantadriai.pdf La prova es va disputar amb unes excelents condicions metereològiques i va ser la segona puntuable per a l\’IRONTERRA aquathlon tour 2007, que finalitzarà al delta de l\’ebre el proper 13 d\’octubre, a la gran final es sortejaran els 2 neoprens Quintana Roo. Allí hi haurà distàncies més llarges, sent l\’aquatló més llarg de tots els temps, per aquest motiu es podran fer relleus masculins o femenins apart dels mixtes. http://www.ocisport.net/ca/curses.php?edicio=58&cursa=48

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.