Ja estan obertes les inscripcions per la Mitja de Salou!

0
422

El 11 de Novembre 2007, torna la Mitja de Salou, amb nou circuit, nova organització, música en directe, pasta party, samarreta técnica, dutxes, piscina y més obsequis. En tindràs prou? La novetat en el recorregut de 21.097 m, serà el pas per totes les platges de Salou, fet que donarà al circuit un caire més lúdic i atractiu pel corredor. El ritme de Batucada en directe animarà els corredors de la Mitja durant molts trams del circuit, i farà la cursa una mica menys dura. Els participants podran disposar de servei de guarda-roba, de dutxes, de vestidors i de la piscina climatitzada per relaxar-se amb un bany després de la cursa. També s’organitzarà una pasta-party pels participants per recuperar forces. Tots els arribats tindran una samarreta tècnica de running entre altres obsequis. T’hi esperem!!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.