CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
274

El proper diumenge 16 de setembre se celebrarà la sisena edició del Campionat de Catalunya de Muntanya a Castellar del Vallès, organitzat pel Club Atlètic Castellar, en el marc de l\’onzena edició de la Pujada i Baixada a Cadafalch. La cursa tindrà un recorregut de 15 quilòmetres per camins forestals, i es donarà la sortida a les 9,00 hores davant de l\’Ajuntament de Castellar, Passeig de Tolrà 1. Els actuals campions de Catalunya són Víctor Gonzalvo i Maria Lluïsa Muñoz que van aconseguir el títol autonòmic en l\’edició passada celebrada a Vilanova i la Geltrú. En aquest Campionat només els atletes amb llicència federativa podran ser proclamats campions de Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.