Butlleta de Inscripció al Calendari de Curses 2008 de Marathon Catalunya

0
567

Ja és oberta la inscripció al Calendari petit de butxaca del 2008El calendari compleix deu anys i per celebrar-ho tirem la casa per la finestra: l\’any vinent serà GRATUÏT! Sí, sí: sense cap despesa per a l’entitat organitzadora. Recordeu que es distribueix durant tot l\’any a botigues d’esports, clubs i dins de les bosses que es lliuren als corredors a les diferents curses adherides, i que se n’imprimeixen 100.000 EXEMPLARS. La Comissió de Curses de Fons de Catalunya, creadora i coordinadora del Calendari fins ara, ha arribat a un acord amb la revista Marathon per editar-lo conjuntament a partir del proper 2008. La gran novetat és que totes les proves que vulguin podran adherir-s’hi i anunciar-s’hi de manera gratuïta. El Calendari és una de les guies de referència dels amants de les curses de fons en qualsevol de les seves modalitats: sobre asfalt, de muntanya, nocturnes, competitives, de Festa Major… A més, compleix una funció coordinadora perquè permet evitar que dues o més proves de característiques semblants se celebrin en la mateixa data i a pocs quilòmetres de distància les unes de les altres. Donada la coincidència, els coordinadors del calendari ho comuniquen a les parts implicades i col·laboren amb la solució d’un acord beneficiós per a tothom. Per incloure una cursa gratuïtament al Calendari, es demana els següents requisits: a) Emplenar la butlleta d’adhesió amb les dades fonamentals de la prova i fer-la arribar abans de l’1 de novembre del 2007. b) Subscriure’s a la revista Marathon en nom de l’entitat organitzadora. Ja estem enviant per fax la butlleta d’adhesió a les entitats organitzadores que van anunciar la seva prova al Calendari de l’any passat. Si no us ha arribat, demaneu-la a la nostra secretaria. O imprimeix el PDF adjunt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.