Butlleta de Inscripció al Calendari de Curses 2008 de Marathon Catalunya

0
444

Ja és oberta la inscripció al Calendari petit de butxaca del 2008El calendari compleix deu anys i per celebrar-ho tirem la casa per la finestra: l\’any vinent serà GRATUÏT! Sí, sí: sense cap despesa per a l’entitat organitzadora. Recordeu que es distribueix durant tot l\’any a botigues d’esports, clubs i dins de les bosses que es lliuren als corredors a les diferents curses adherides, i que se n’imprimeixen 100.000 EXEMPLARS. La Comissió de Curses de Fons de Catalunya, creadora i coordinadora del Calendari fins ara, ha arribat a un acord amb la revista Marathon per editar-lo conjuntament a partir del proper 2008. La gran novetat és que totes les proves que vulguin podran adherir-s’hi i anunciar-s’hi de manera gratuïta. El Calendari és una de les guies de referència dels amants de les curses de fons en qualsevol de les seves modalitats: sobre asfalt, de muntanya, nocturnes, competitives, de Festa Major… A més, compleix una funció coordinadora perquè permet evitar que dues o més proves de característiques semblants se celebrin en la mateixa data i a pocs quilòmetres de distància les unes de les altres. Donada la coincidència, els coordinadors del calendari ho comuniquen a les parts implicades i col·laboren amb la solució d’un acord beneficiós per a tothom. Per incloure una cursa gratuïtament al Calendari, es demana els següents requisits: a) Emplenar la butlleta d’adhesió amb les dades fonamentals de la prova i fer-la arribar abans de l’1 de novembre del 2007. b) Subscriure’s a la revista Marathon en nom de l’entitat organitzadora. Ja estem enviant per fax la butlleta d’adhesió a les entitats organitzadores que van anunciar la seva prova al Calendari de l’any passat. Si no us ha arribat, demaneu-la a la nostra secretaria. O imprimeix el PDF adjunt.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.